Summertime Saga Türkçe 0.20.12 - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summertime Saga Türkçe 0.20.12

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.20.12
4

474

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
• Linke tıklayın.
• 5 saniye bekleyin.
• Linke git butonuna tıklayın. (harici açılan sayfaları kapatın)
• Tekrar butona basın. Bu şekilde geçebilirsiniz.
açılmıyor usta başka reklam linki koyun telefonu kırıcam valla 2 haftadır gecemiyom

Y

Yunnus07

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Bir şey soracam yeni gelen güncellemeyi nasıl kayıt edeceğiz oyuna yani oyunun kaldığı yerden hikayeye devam etmesi için ne yapılmalı lütfen cevap verirseniz çok sevinirim

O

Onuryko96

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Ben şimdi bugün aylink 5 saniye tekrardan devam ettiğim açılmıyor yardım oluyor? Abim bence işitme engelliyim.

S

Stronqer01

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyun açılmıyor bende yardımcı olur musunuz? Giriş yaptıktan sonra takılıyor o ekranda.

S

Stronqer01

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Beklemeniz gerekiyor açılması uzun sürer ortalama 5 - 6 dakika sürüyor.
Hiç bir hareketlilik belirtisi yok yani yükleme ekranının köşesine falan yüklendiğini belirten hareketli bir şey konulabilir . Ben takıldığını düşündüm 3 dk falan beklemiştim hâlbuki. Teşekkür ederim umarım açılır.

N

NeverStack

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
oyun ne kadar fazla kasıyor eskiden bu kadar kasmıyordu. çözümü olan var mi

Tturgut24

Tturgut24

Kayıtlı Üye
Kredi
1₺
Oyun kasmiyor ama oyundan atiyor eger kaydetmediysem tekrar en başa dönüyorum neden

Üst Alt