Hangi link?dosya yok diyor. yardımcı olabilir misiniz?
cloud. mega dan indirmeyi denedim lakin 100 mb kala chrome kendiliğinden kapandı. driveda da kota aşıldı diyor.Hangi link?
Gdrive içincloud. mega dan indirmeyi denedim lakin 100 mb kala chrome kendiliğinden kapandı. driveda da kota aşıldı diyor.
Onları bulmanız gerekiyor hilesi yok.Oyunu indirdim kurdum girdim ama hikayesi sıkmaya başladı. Bu oyunda tüm kilitli sahneleri nasıl açarım. Siteden fatih diye birinin save dosyasını buldum indirdim açtım hikayede baya ilerlemiş ama ondayken bile hiç bir hikaye kilidi açılmadı.
Rica ederim.teşekkürler
KÖTÜÇOCUK : Jenny'nin Pcjenny'nin pc şifresi nedir acaba deniyorum fakat olmuyor?
teşekkürlerKÖTÜÇOCUK : Jenny'nin Pc
(Eğer kızın Pc açılmazsa günlükte ilerlemen gerekli, 8-9 sayfa açılması lazım.Jenny'nin hikayesine devam etmeniz gerekiyor.)
Net bir tarih yok yapımcıya kalmış bir şey.oyun nezaman tam final yapar
Yükleme süresi cihazınıza bağlı olarak 5 dakika kadar sürebilir.mobile indirdim oyun açılmıyor :d
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzda bulabilirsiniz.Save dosyası yokmu ben tekrar baştan başlamak istemiyorum
Sunucuda save dosyasına ait birşey göremedimJoin the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzda bulabilirsiniz.
Save dosyalarınız adlı kanal var yazarsanız yardımcı olunacaktır.Sunucuda save dosyasına ait birşey göremedim