CumaLee
Kayıtlı Üye
Daha detaylı anlatım yaparsanız yardım etmemiz daha kolay olacaktır. İsterseniz discord sunucumuzda anlatabilirsiniz. Hatayı ne yapınca aldığınızı vb.Resimde görüldüğü gibi öyle bir hata alıyorum
Daha detaylı anlatım yaparsanız yardım etmemiz daha kolay olacaktır. İsterseniz discord sunucumuzda anlatabilirsiniz. Hatayı ne yapınca aldığınızı vb.Resimde görüldüğü gibi öyle bir hata alıyorum
Oyuna giriş yapamadığım için tekrar indirmeyi denedim 10 dk önce indirdim oyunu açmak için çif tıklıyorum direk böyle bir hata çıkıyorDaha detaylı anlatım yaparsanız yardım etmemiz daha kolay olacaktır. İsterseniz discord sunucumuzda anlatabilirsiniz. Hatayı ne yapınca aldığınızı vb.
Bu eski guncellenmemiş APK'ya ait login ekranı buna hiçbir şekilde giriş yapamazsınız.Giriş yapınca bu yazı çıkıyor 3 defa silip tekrar indirdim hâlâ aynı
Daha az önce indirdim yarım saat olmadı yeni apk yı nerden indiriecem pekiBu eski guncellenmemiş APK'ya ait login ekranı buna hiçbir şekilde giriş yapamazsınız.
Daha az önce indirdim yarım saat olmadı yeni apk yı nerden indiriecem peki
Sorun çözülmüş olmalı tekrar indirip deneyebilir misiniz ?
Böyle bir hata veriyor bende
content://ru.zdevs.zarchiver.external/storage/emulated/0/Android/data/summertimesaga.adultoyunceviri.com/files/log.txt
Oyuna giriş yaptıktan sonra hiç birşey olmuyor crash yiyor
1 GB'a yakın daha boş alan olursa tahminen yüklenir.apk yı indirim şu anda ama uygulama yüklenemedi diyor 2gb boş alan var gerekli alan ne kadar?
APK'yı kendim bizzat indirdim şu an ve kontrol ettim. Hiçbir sorun bulunmuyor. (APK bugün saat 8'de tekrar güncellendi bu arada)Eski Windows Apksini Sildim Erişim Yok Diyordu Yenisini İndirdim Kullanıcı Adıyla Şifremi Giriyorum Ekran Kararıyor İntro Giriyor Galiba 2 Saniye Geçmeden Oyundan Atıyor Güncellediginiz Apkda Sorun Var Galiba Kimse Giremiyor Düzeltirseniz Sevinirim
Alanla bir ilgisi yok, eski apk'dan bir kalıntı varsa bu sorun ortaya çıkar. Size söylediğim adımları düzgün uyguladıysanız sorun kalmamış olmalıydı. O dizinleri silip verileri temizleyin ve telefonu yeniden başlatıp oyunu açın. Eğer olmuyorsa APK'yı tekrar indirin, çünkü saat 8'de güncellendi bugün apk sürümü.Yine aynı hatayı veriyor diğer oyunlarda da denedim sonuç aynı 10gb alan var alan dan dolayı yaparmi ki bu hatayı
Sorun Telefonda Degil Bilgisayardaydı Ama Bilgisayarı Yeniden Başlattım Açıldı Girdim Genede Teşekkür EderimAlanla bir ilgisi yok, eski apk'dan bir kalıntı varsa bu sorun ortaya çıkar. Size söylediğim adımları düzgün uyguladıysanız sorun kalmamış olmalıydı. O dizinleri silip verileri temizleyin ve telefonu yeniden başlatıp oyunu açın. Eğer olmuyorsa APK'yı tekrar indirin, çünkü saat 8'de güncellendi bugün apk sürümü.
Bu oyun çevrimdışı oynanmıyor muEkli dosyayı görüntüle 4388
GENEL BAKIŞ
Küçük bir banliyö kasabasında yer alan, üniversiteye yeni giren bir adam(ana karakter) babasının ölümü ile sarsılır. Babasının ölümünü çevreleyen bir çok gizemli olay vardır. Maceramız ana karakterimizin babasının suçlulara olan borcu ve şüpheli ölümünü araştırması ile başlıyor... Bunun yanı sıra ana karakterimiz okulu için para biriktirmeye çalışıp notlarını yükseltmeye çalışırken kasabada bir sürü kızla tanışacaktır...
Paylaşılan Tarih: 30.10.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.20.7
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 1.18 GB
Oyun Boyutu APK: 593 MB
Oyun Konuları
2DCG, Male protagonist, Point & click, Sandbox, School setting, Animated, Dating sim, Voyeurism, Exhibitionism, MILF, Masturbation, Sex toys, Camgirl, Oral sex, Titfuck, Footjob, Handjob, Anal sex, Vaginal sex, Virgin, Group sex, Big ass, Big tits, Footjob, Groping, Stripping, Twins, BDSM, Lesbian, Religion (Nun), Futa/trans, Cosplay, Female domination, Prostitution, Pregnancy, Mobile game, Monster girl, Lactation, Multiple penetration, Spanking
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Summertime Saga oyununu çalıştırın.Ekli dosyayı görüntüle 2890 Ekli dosyayı görüntüle 2891 Ekli dosyayı görüntüle 2892
Oyunun görevlerinde takılanlar ''Rehberler'' bu linki inceleyebilirler.
İNDİR
WINDOWS
CLOUD - MEGA - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - MEGA - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 11 Ekli dosyayı görüntüle 12 Ekli dosyayı görüntüle 13 Ekli dosyayı görüntüle 14 Ekli dosyayı görüntüle 15 Ekli dosyayı görüntüle 10
Oyunda neden başa geldim ben, yeni sürüm diye indirdim ama en başa geldimEkli dosyayı görüntüle 4388
GENEL BAKIŞ
Küçük bir banliyö kasabasında yer alan, üniversiteye yeni giren bir adam(ana karakter) babasının ölümü ile sarsılır. Babasının ölümünü çevreleyen bir çok gizemli olay vardır. Maceramız ana karakterimizin babasının suçlulara olan borcu ve şüpheli ölümünü araştırması ile başlıyor... Bunun yanı sıra ana karakterimiz okulu için para biriktirmeye çalışıp notlarını yükseltmeye çalışırken kasabada bir sürü kızla tanışacaktır...
Paylaşılan Tarih: 30.10.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.20.7
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 1.18 GB
Oyun Boyutu APK: 593 MB
Oyun Konuları
2DCG, Male protagonist, Point & click, Sandbox, School setting, Animated, Dating sim, Voyeurism, Exhibitionism, MILF, Masturbation, Sex toys, Camgirl, Oral sex, Titfuck, Footjob, Handjob, Anal sex, Vaginal sex, Virgin, Group sex, Big ass, Big tits, Footjob, Groping, Stripping, Twins, BDSM, Lesbian, Religion (Nun), Futa/trans, Cosplay, Female domination, Prostitution, Pregnancy, Mobile game, Monster girl, Lactation, Multiple penetration, Spanking
Oyunu nasıl açarım ?
RAR'dan çıkarttıktan sonra Summertime Saga oyununu çalıştırın.Ekli dosyayı görüntüle 2890 Ekli dosyayı görüntüle 2891 Ekli dosyayı görüntüle 2892
Oyunun görevlerinde takılanlar ''Rehberler'' bu linki inceleyebilirler.
İNDİR
WINDOWS
CLOUD - MEGA - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - MEGA - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 11 Ekli dosyayı görüntüle 12 Ekli dosyayı görüntüle 13 Ekli dosyayı görüntüle 14 Ekli dosyayı görüntüle 15 Ekli dosyayı görüntüle 10
hocam hepsini denedim hiçbirini kabul etmedi. orjinal sürümde çilekliyi kabul ediyordu nolur yardım edinDeneye deneye bulacaksın hocam.