Net bir tarih yok.Yeni sürümü ne zaman çıkar bilgisi olan var mı?
Şu anlık net bir tarih yok.ocağa kadar gelir mi ki? yılbaşı etkinliğiyle mi beraber gelecek?
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan yardım alabilirsiniz.Oyunu hilesiz bir sekilde oynuyorum bir gorev var debbi ile ruyalar goruyo ve onunla konusmaliyim diyo ama konusmaya basladigimda hep olumsuz ceval aliyom konusma soyle hey debbie gecen opusmekle ilgili yenideb bana yardim edermisin ama debbie reddiyo baska biseyde cikmiyo secenek olarak tikandi ne yapmam gerek yardim lutfen
Günlüğünü okuyun eğer olmazsa hikayede ilerlemeye devam ediniz.kızın pc şifresi girilmiyor ama türkce oldugundan dolayı mı tıkandı oyun orda
O sorun düzeltilmişti benim tavsiyem her sabah hızlı kayıt alın eğer atarsa geriye dönmezsiniz.Aga benim cihazda neden sürekli artıyor (resmi note 8 oto)
Sağolun hocam öyle yapıyorum zatenO sorun düzeltilmişti benim tavsiyem her sabah hızlı kayıt alın eğer atarsa geriye dönmezsiniz.
Linkleri geçmekte mi sıkıntı yaşıyorsunuz?İndiremedim
Cadılar bayramı için birkaç sahne eklendi20.5 ile arasında ne fark var yani yenilikler neler