Z
Her seferinde bu hatayı veriyor mail adresiyle de denedim ama aynı hatayı yaşadım çözümü var mıdır?
Teşekkürleri ü gibi ünlü harfleri kabul etmiyor yerine ünsüz harf kullanıp tekrar denermisiniz
Oyunun açılması uzun sürüyor. Beklemen lazım.Telefona kurdum ama yükleme ekranında takılı kalıyor açmıyor
Hayır oyunun iOS sürümü bulunmuyor.ipad e iner mi
Evet yeniden indirmen gerekiyor.ben oyunu önceki siteden indirmiştim ve giriş ekranından giriş yapamıyorum yanlış diyor yeniden mi indirmem gerek ?
Oyunun yüklenmesi genel olarak uzun sürüyor. Bu süre cihazdan cihaza değişiyor. Beklemen gerekiyor.Selamlar oyun iniyor ama girişteki yükleme ekranı bitmiyor cozumunu bilen var mı ?
Save dosyalarını silmediysen kaldığın yerden devam edebilirsin.tekrar indirdiğim zaman kaldığım yerden devam mı yoksa baştan mı başlayacağım?
evet tekrar indirmelisinarkadaşlar summer time saga ve diğer oyunları daha önce yüklemiştim girmeye çalıştığımda kullanıcı adı ve parolayı kabul etmiyor silip tekrar yüklememmi gerek?
Önce odadan çık ardından tam karşında asansör kapısı var ona tıklaHastaneden nasıl çikcam. Okulda dexer dövdü
Cloud linki çalışıyorNasıl indirecem link yok bişe yok
KÖTÜÇOCUKJenny nin bilgisayar şifresi ne acaba bilen biri yazabilir mi