Anladım discord da bilen daha çoktur diye link atmıştım. Ama summertime saga rehberi sitede vardı. Oradan bakabilirsin.Discord kullanmıyorum o yüzden buradan yardım istedim
Anladım discord da bilen daha çoktur diye link atmıştım. Ama summertime saga rehberi sitede vardı. Oradan bakabilirsin.Discord kullanmıyorum o yüzden buradan yardım istedim
Yardım etmeye çalıştığın için teşekkür ederimAnladım discord da bilen daha çoktur diye link atmıştım. Ama summertime saga rehberi sitede vardı. Oradan bakabilirsin.
Rica ederim.Yardım etmeye çalıştığın için teşekkür ederim
Yapımcı kaynaklı, bildirilmiş umarım düzeltilir. Çözümü yok maalesef sık sık kaydet oyunu sonra üzülmeMobil cihazımda oyundan atıyor çözümü var mı???
Siteye giriş yaptığın kullanıcı adı ve şifrenle oyuna giriş yapabilirsin.indiridk ama oyuna girerken login ve kod istiyor calısmıyor kayıt ol diyincede hata çıkıyor
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna katılmak için tıkla!Dc linkini alabilir miyim ?
Evet, şuan en güncel hali. Detaylı bilgi için Discord adresimize gelebilirsiniz. Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server!sitede oyunun en güncel hali mi ekli acaba şuan? oyunda bir sürü yapım aşamasında olan bölüm var da merak ettim.
Açılmadı uzun sürebiliyor. Cihazdan cihaza değişiyor. Biraz bekleyin açılmazsa Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord adresine gelip yardım bölümüne sorarsanız, size yardımcı olacaklardır.Oyun yükleniyor ekranında kalıyor çözüm varmı
Kullanıcı adınızda veya şifrenizde ö, ş, ç, ğ, ü, ı, İ harfleri olduğu için hata veriyordur. Eğer bunlardan birisi yoksa giriş bilgilerinizi tekrar deneğin. Sorun çözülmezse Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord adresindeki yardım bölümünde sorarsanız, size yardımcı olacaklardır.kullanıcı adı şifre hatası veriyo
KÖTÜÇOCUK : Jenny'nin PcPC nin şifresi ne acaba bulamadim