Üstte yazmıştım aslında biraz yorumlara baksan görürdün, görmediysen tekrar yazayım : ADULTOYUNCEVİRİŞey mobilide oynuyorum da bi türlü kendi pc şifresini göremiyorum şifrenin ne olduğunu bilen varsa yazabilirimi
Üstte yazmıştım aslında biraz yorumlara baksan görürdün, görmediysen tekrar yazayım : ADULTOYUNCEVİRİŞey mobilide oynuyorum da bi türlü kendi pc şifresini göremiyorum şifrenin ne olduğunu bilen varsa yazabilirimi
Burada yardım alamazsan discord sunucusuna gel, yardımcı olurlar.. Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server!Dexter ın kitabı nı alıyorum ama sonra almıyor ve hep böyle tekrarliyor kutuphaneye goturuyorum kadın aldigim halde dexter kitabı yok diyor
Disxort kullanmıyorumBurada yardım alamazsan discord sunucusuna gel, yardımcı olurlar.. Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server!
KÖTÜÇOCUK : Jenny'nin PcBeyler bilgisayarın şifresi ne
KÖTÜÇOCUK : kızın pcBu oyundaki bilgisayrın sifresi ne?
summertime saga adult çeviri oyunu indirdim rardan çıkartıp çalıştırdım fakat açılmıyor ve masaüstünden siliniyor yardımcı olursanız sevinirim.Ekli dosyayı görüntüle 9
GENEL BAKIŞ
Küçük bir banliyö kasabasında yer alan, üniversiteye yeni giren bir adam(ana karakter) babasının ölümü ile sarsılır. Babasının ölümünü çevreleyen bir çok gizemli olay vardır. Maceramız ana karakterimizin babasının suçlulara olan borcu ve şüpheli ölümünü araştırması ile başlıyor... Bunun yanı sıra ana karakterimiz okulu için para biriktirmeye çalışıp notlarını yükseltmeye çalışırken kasabada bir sürü kızla tanışacaktır...
Paylaşılan Tarih: 06.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.20.1
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 974 MB
Oyun Boyutu APK: 397.1 MB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?2DCG, Male protagonist, Point & click, Sandbox, School setting, Animated, Dating sim, Voyeurism, Exhibitionism, MILF, Masturbation, Sex toys, Camgirl, Oral sex, Titfuck, Footjob, Handjob, Anal sex, Vaginal sex, Virgin, Group sex, Big ass, Big tits, Footjob, Groping, Stripping, Twins, BDSM, Lesbian, Religion (Nun), Futa/trans, Cosplay, Female domination, Prostitution, Pregnancy, Mobile game, Monster girl, Lactation, Multiple penetration, Spanking
RAR'dan çıkarttıktan sonra Summertime Saga oyununu çalıştırın.
Oyunun görevlerinde takılanlar Rehberler bu linki inceleyebilirler.
İNDİR
WINDOWS
MEGA - CLOUD
ANDROID
MEGA - CLOUD
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 10 Ekli dosyayı görüntüle 11 Ekli dosyayı görüntüle 12 Ekli dosyayı görüntüle 13 Ekli dosyayı görüntüle 14 Ekli dosyayı görüntüle 15
summertime saga adult çeviri oyunu indirdim rardan çıkartıp çalıştırdım fakat açılmıyor ve masaüstünden siliniyor yardımcı olursanız sevinirim.
Oyunun açılması uzun sürüyor. Biraz beklemen gerekiyor.Oyunu androidden indirdim ama yükleniyo ekranında kalıyo ne yapmam gerek
oyuna girmiyor kullanıcı ve şifre hatası veriyor sorun nedir bilen var mı
hepimizde öyle, site yenilendiği için eski launcher'lar hata veriyor, ben de şimdi yeniden indiriyorumoyuna girmiyor kullanıcı ve şifre hatası veriyor sorun nedir bilen var mı
yeniden indir bende öyle yaptım açıldı. site adresi güncellendiği için oyunlarıda güncellemişleroyun yanlış şifre diyor. Baştan indiriyorum acaba düzelicek mi?
Yeni hesap kurdum, durup dururken hesabım silinmiş
Hesap yeni diye de oyuna girmiyo olabilir mi?