Mackenzie
Yönetici
Rehberler Bu rehberleri inceleyebilirsin, her türlü içerik var.Erik'ten kitabı nasıl alacam ? Kitabı bir türlü bulamadım.
Rehberler Bu rehberleri inceleyebilirsin, her türlü içerik var.Erik'ten kitabı nasıl alacam ? Kitabı bir türlü bulamadım.
KÖTÜÇOCUK olmasi lazım değilse Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! yardim kanalina yazarsan ilgilenirlerJenny'nin PC şifresi ne ?
2 dakika 6 dakika sisteme göre değişir o eğer açilmadiysa Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! gelebilirsinizOyuna girmiyor yükleniyor da kalıyor telefonda.
Orjinalinde sorunsuz oynadım
Biraz beklemen gerekiyor. Oyunun açılması uzun sürüyor.Oyunu açamıyorum giriş yaptıktan sonra sürekli yükleniyor diyor
KÖTÜÇOCUK Dener misinBeyler jenny bilgisayar şifresi bilen varmı ben KÖTÜ CANAVAR YAZIYORUM Olmuyor
Denedim ingilizce bile dedim bir türlü pc acmiyorKÖTÜÇOCUK Dener misin
Burada yardım alamazsan discord sunucusuna gel, yardımcı olurlar.. Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server!Denedim ingilizce bile dedim bir türlü pc acmiyor
Selamlar oyunu bir türlü indiremiyorum mobilden
merhabalar indirdim oyunu açınca yükleniyor ekranında takılı kalıyor ne kadar beklesemde ayrıyetten bir program falan mı indirmem gerek acaba