0123metoli
Güncelleme Abonesi
Doğasever
Kaldigim yerden nasil devam edecem
Başka bir tarayıcı ile tekrardan deneyin.Indirmeye calisiyorum ama olmuyor iniyor bi sure sonra tekrar deneyin indirilemedi diyor neden oluyor acaba
bildiğim kadarıyla bir karakterle sahne var sadece.bir de cadılar bayramı ile ilgili bir şeyler geldi20.5 ile 20.7 arasına ne kadar sahne eklenmiş
Ne gibi bir problem ?yardıma ihtiyacım var ama oyunla ilgili bir problem oldu dıscord adresinize girdim ama bakan yok..
Ben baktım 11 sayfa şey yazmış,görevi alalı baya oldu ama bulamadım ne acaba şifreGünlükte yazıyor dostum
KÖTÜÇOCUKBen baktım 11 sayfa şey yazmış,görevi alalı baya oldu ama bulamadım ne acaba şifre
Discord sunucumuzdaki hatalar kanalından destek alabilirsiniz.androidde bi süre sonra kendiliğinden kapanıyor xiaomi note 5 pro telefon
Onun koyacağı şifreye Teşekkürler Bu arada Bayan Okitanın bi görevde karanlıkta yetişir en iyisi mağarada falan ara dediği çiçek nerde Onuda alalı 30-40 gün oldu bulamadımKÖTÜÇOCUK
o görev için herhnagi bir gün orman açıksa eğer akşam mağara girin orda tam karşıda olması gerekir.Onun koyacağı şifreye Teşekkürler Bu arada Bayan Okitanın bi görevde karanlıkta yetişir en iyisi mağarada falan ara dediği çiçek nerde Onuda alalı 30-40 gün oldu bulamadım
ben oraya daha gelmedim boşuna mı indirdim 20.7yiArkadaşlar son güncelleme sonrası Odette sahnesini oynayabilen var mı? Cadılar bayramı bittiği için kaldırıldı mı ne oldu?