Rey aze
Kayıtlı Üye
Ve unutum ana hikaye deyil ana hikaye sumertime saga news den güncelleme çubuğunu takip ede bilirsin.Cadlar bayramı güncellemesi geldi bir sahne sahip ve 609 sayfalık yanlış hatrlamiyorsam
Ve unutum ana hikaye deyil ana hikaye sumertime saga news den güncelleme çubuğunu takip ede bilirsin.Cadlar bayramı güncellemesi geldi bir sahne sahip ve 609 sayfalık yanlış hatrlamiyorsam
Oyunlar hakkında bilgi veremiyoruz.Admin innocent withces çevirisi gelecekmi bayadır bekliyorum kimse çevirmiyor. Yaparsanız efsane olur.
Eve ilk geldiginde duvarda bi askilik var oradan anahtari al sonrada garajdan tabure buljennynin tavan arasından üniformasını al görevinde tavan arası kilitli diyor nasıl açıcam ?
Net bir tarih veremiyoruz.0.20.7 yayınlanmış türkçesi ne zaman gelir?
ay.link sitesinde linke git tuşuna bastıktan sonra açılan sayfayı kapatıp tekrar aynı tuşa basın eğer bildirim.eu sitesine atıyor ve izin istiyorsa izin ver diyip gelen pencerede engelle tuşuna basarsanız sorunsuz devam edebilirsiniz.admin ben android için indirim ama beceremedim megaya ve diğerlerine bastım olmadı farklı siteler çıkıyor biraz bilgi verir misin ve ben 0.20.1 versiyonunu bitirdim kaldığım yerden başlamanın bir yolu var mı
Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.merhaba bir şey sorucam. siteden indirdiğim kayıt dosyasını renpy atıyorum ama oyunda gözükmüyor? ayrıca oyunda kaydettiklerimi verileri sıfırla diyince silinmiyor. bana yardımcı olabilirmisiniz?
discord linki verebilirmisiz?
Evet 0.20.7 sürümünün çevirisi.0.20.7 sürümünün türkçe versiyonu çıkmış hali değil mi bu ?