Discord sunucumuz üzerinden sorunu #yardım-ve-hatalar kanalına iletirsen yardımcı olunur.bütün uğraşlarıma rağmen şimdide bu hatayı alıyorum (unhandled exception in scrip)
discordum yok maalesefDiscord sunucumuz üzerinden sorunu #yardım-ve-hatalar kanalına iletirsen yardımcı olunur.
uzun sürer gibiSizce bu oyun ne zaman biter? Yani oyunu üreten firma oyunu ne zaman tamamlar. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
Çıkardığı güncellemeler ya oyuna içerik anlamında bir şey katmayan teknik güncellemeler ya da çok kısa içerikler olduğundan çevirisi bir süre daha gelmez muhtemelen.hocam versyon
v0.20.15 çıkdı da ne zaman gelicek yeni güncelleme
Discord sunucumuzun yardım kanalına yazarsanız yardımcı oluruz.Merhaba, çeviri çok güzel ellerinize sağlık ama oyunda Bayan Ross(Resim Hocası) için verilen dergi görevindeki dergilerin sadece 2 tanesini bulabildim diğerini YouTube'dan bakmama rağmen gittiğim yerde veya konuştuğum kişide çıkmadı oyunu sildim tekrar yükledim baştan baslamama rağmen Oyunda aynı şey oluyor nasıl duzeltebilirim
'Tech Update' çıkmadan beklemeyin. Yayınladığı son sürüm de içerik anlamında çok zayıf ve çevirmeye değmeyecektir.hocam 20.16 çıktı happy hallowen gelmez mi
resim ve müzik dersleri bitmiş olup beden eğitimi için güncelleme bekleniliyor diye biliyorum.Birkaç gün bekleme denildikten sonra akşam okula gittiniz mi?Ben oyunda baya ilerledim ama resim ve müzik derslerinde bir ilerleme olmuyor. Bunun için ne yapmalıyım. Bu görev için bir süre beklemeyim yazıyor telefonda ama oyunda kaç ay geçti hala bişey yok. Bu bir bug mu?
Adult Oyun Çeviri logosunun olduğu görseldeyken dosyalar işlendiğinden, o ekranda biraz bekletiyor. Beklediğin süre cihazının gücüne göre değişiklik gösterebilir.Acilis ekraninda takiliyorum yardim edebilicek varmı
bu siteden spoilerden bak görevlere orada yazıyor nasıl yapacağın ,nerede bulacağınıMerhaba, çeviri çok güzel ellerinize sağlık ama oyunda Bayan Ross(Resim Hocası) için verilen dergi görevindeki dergilerin sadece 2 tanesini bulabildim diğerini YouTube'dan bakmama rağmen gittiğim yerde veya konuştuğum kişide çıkmadı oyunu sildim tekrar yükledim baştan baslamama rağmen Oyunda aynı şey oluyor nasıl duzeltebilirim