Ben bu oyunu zaten 4 kere oynadım bu arada sandbox oyun öneriside yapabilirsen sevinirimMuhteşem bir oyun bu, çizgi film gibi olduğuna bakma. 1. sıraya bunu, 2. sıraya What a Legend'i koyarım. Ben Sandbox seviyorum gerçi.
Gelen güncellemelerin toplamı, kayda değer bir uzunluğa ve içeriğe ulaştığında çevrilir.NE ZAMAN YENİ GÜNCELLEME GELECEK
hocam şöyle bir detaylı anlatım buldumoyunda jiangın alet çantasını geri getir görevini alınca ana haritaya girince hata veriyor ne yaparsam yapayım ana haritada hata veriyor . Çözümünü bilen var mı? Ana görevde ilerleyemiyorum. Lütfen yardımcı olun
zaten jiangı garajda buluyorum onla konuştugum an oyun çöküyor onla konuşunca mapa girdim mi oyun çöküyorhocam şöyle bir detaylı anlatım buldum
Başarılı 4 pizza teslimatları. Ertesi gün, Tony yeni araba alman için ısrar ediyor. Josephine’nin özel resimleri çalındı ve meslektaşı Kim ile bir anlaşmazlık yaşıyor.Ttamirciyi garajda bul. Jiang servis karşılığında havuzdaki alet çantası almak ister. 9 ve 10 adımları zaten yapılmışsa isteğe bağlıdır. Önce alışveriş merkezindeki mağazadan bir mayo al. Cassie seni havuzdan atana kadar yüzme havuzu odalarına girmeyi dene. Akşam gel. Kısa bir gece yarısı yüzüşünden sonra yasak kalkar.Ertesi gün, yüzme havuzuna dön ve havuza gir; Sağlık odasına girebiliyorsun. Havuz sağlık odasından çantayı al. Saga Bayiliğe git, Jiang’a çantayı teslim et; Ama sözüne sadık kalıp Josephine'in resimlerine bakamaz mısın? Bu seçim Bay Sato'nun kızının bir sonraki ödülünü etkiliyor. Küçük şehir arabası 4.500 dolara senin. Gururla Tony's Pizza'ya götür. Ve yeni arabanla teslimata başla
Oyuna başladığın zaman hileli kayıt dosyası oluşturabilirsin. Bu dediğim oyuna baştan başlarken geçerli. Kendi kayıt dosyan varsa, oyunun içindeki telefonun wi-fi simgesine basıp hile yapabilirsin.Hile varmı oyunda varaa oynicam
bende de bu sorun var savelaeri silip baştan bile başladım fakat çözüm olmadızaten jiangı garajda buluyorum onla konuştugum an oyun çöküyor onla konuşunca mapa girdim mi oyun çöküyor
Erik'e sorup öğrenebiliyordun.Erik e siparis edecegimiz oyuncagin adi neydi egay sitesinde bulamuyorum
Yaşadığın sorunu daha detaylı anlatabilirsen ya da ekran görüntüsü atabilirsen yardımcı olunur. Siyah ekran mı yiyorsun, oyun hiç mi açılmıyor, açılıyor ama dosyaların işlendiği sırada mı kapanıyor?oyunu indiriyorum ama açmıyor bütün oyunlarda böyle hiç bir hata vermiyor ama açmıyor eskiden açıyordu artık açmıyor neden ?
oyun hiç açılmıyor açmak için tıklıyorum ama hiç bi etkileşim olmuyor sanki tıklamıyormuşum gibiYaşadığın sorunu daha detaylı anlatabilirsen ya da ekran görüntüsü atabilirsen yardımcı olunur. Siyah ekran mı yiyorsun, oyun hiç mi açılmıyor, açılıyor ama dosyaların işlendiği sırada mı kapanıyor?
yönetici olarak açmayı deneoyun hiç açılmıyor açmak için tıklıyorum ama hiç bi etkileşim olmuyor sanki tıklamıyormuşum gibi
deniyorum ama yine hiç bir etkileşime girmiyor işletim sisteminden mi kaynaklı acabayönetici olarak açmayı dene