Summer's Gone Türkçe - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summer's Gone Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Bölüm 5
Byferohck

Byferohck

Discord Ünlüsü
Kredi
430₺
Summer's Gone Gidişatı Hakkında Kısa Bilgilendirme

Son 10 günde yaklaşık 275 render ve 3 animasyon oluşturuldu.

Toplam 7275 render sayısına ulaşıldı.

İşte hâlâ yapılması gerekenlerin listesi:

Yaklaşık 750 sahne daha

Yaklaşık 15 ila 20 animasyon (sinema tarzı olmayan)

Sinematik 1 – Yaklaşık 30 saniye

Sinematik 2 – Yaklaşık 1 dakika

Sinematik 3 – Yaklaşık 1 dakika (Teaser)

Yeni ana menüyü ve tüm işlevlerini oyuna eklemek

Yeni galeriyi eklemek

Telefona yeni sohbet sistemini eklemek (Kodlandı ama oyun içinde test edilmedi.)

Aurora’yı eklemek (Bölüm 1 için isteğe bağlı)

Sezon 2 için 5 bağımsız hazır başlangıç oluşturmak

Yaklaşık 3000 render için post prodüksiyon yapmak

Ortam sesleri ve efektleri eklemek

Tümünü test etmek, Sezon 1’den Sezon 2’ye kayıt aktarımı dahil

Aşağıya bir render bırakıyorum iyi oyunlar. Screenshot_2025-08-11-12-21-35-585_com.android.chrome-edit.jpg

wollié

wollié

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Vaybe oyunu geçen sene Aralıkda oynamıştım hala gelmemiş. Adam yüzyılın oyununu yapcak herhalde o deil +18 sahnede yok oyunda ne yapıyor bu yapımcı bu kadar uğraşmalık anlamadım millet hikayeyi unuttu.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Byferohck

Byferohck

Discord Ünlüsü
Kredi
430₺
Vaybe oyunu geçen sene Aralıkda oynamıştım hala gelmemiş. Adam yüzyılın oyununu yapcak herhalde o deil +18 sahnede yok oyunda ne yapıyor bu yapımcı bu kadar uğraşmalık anlamadım millet hikayeyi unuttu.
8000 adet render olacak bu güncelleme ve artı olarak oyundaki amacınız seks ise başka oyunlara yöneliniz iyi oyunlar.

Byferohck

Byferohck

Discord Ünlüsü
Kredi
430₺
SUMMERS GONE SEZON 2 BÖLÜM 1 HAKKINDA MİNİ BİLGİLENDİRME

Son 9 günde yaklaşık 175 render oluşturuldu.

Bu bizi yaklaşık olarak 7440/~8000 civarında gösteriyor.

Aşağıya bir render bırakıyorum iyi oyunlar.

PdrFs9U.jpeg

wollié

wollié

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
8000 adet render olacak bu güncelleme ve artı olarak oyundaki amacınız seks ise başka oyunlara yöneliniz iyi oyunlar.
dostum ben amacım s3x mi dedim o sahneler detaylı olduğu için uğraştırıcı oluyordur bende diyorum ki oyunda bu tarz sahneler olmamasına rağmen nasıl bu kadar uzun süre alıyor geçen yıl millet nisanda çıkıcak falan diyordu ondan dedim

Byferohck

Byferohck

Discord Ünlüsü
Kredi
430₺
dostum ben amacım s3x mi dedim o sahneler detaylı olduğu için uğraştırıcı oluyordur bende diyorum ki oyunda bu tarz sahneler olmamasına rağmen nasıl bu kadar uzun süre alıyor geçen yıl millet nisanda çıkıcak falan diyordu ondan dedim
Summer's Gone bölüm 5 zaten geçen sene mayısta geldi hocam ki bu güncelleme diğer 5 bölümle eşit olacak tek bölüm olmasına rağmen diğer kişilere kulak asmayınız bilgilendirmeleri ben buradan yapıyorum.

wxlarviya

wxlarviya

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
bu herifte ne uzattı oyunu aw uza uza bitmedi kgheoğprkher

Johnny Bravo

Johnny Bravo

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Sizi bilmem ama ben bu oyunun ana karakterini Hades oyununda ki Zagreus'a benzettim.

Byferohck

Byferohck

Discord Ünlüsü
Kredi
430₺
Summer's Gone Önemli Bilgilendirme

Merhaba,

Öncelikle odadaki fili ele alacağım.

Birçok kişi artık Summer's Gone Patreon sayfasının silindiğini ve bununla birlikte gelirin %70'inin bir gecede yok olduğunu duymuştur.

En sık sorulan sorulara bir bakalım.

Neden sildiler?

Çünkü beyaz listeye eklenip incelenmeden önce yeni bir hesap oluşturmama izin verilmiyordu. Elbette yeni bir hesap oluşturmadım, ama anlam karmaşasına kapılmayalım.

Ayrıca WIAB'ın 2024'te neden yasaklandığını da hala bilmiyorum, çünkü destek ekibi benim her mesajımı görmezden geldi ve yurtdışında yasal bir mücadele verecek param yoktu.

Ama SG sayfasını geri alma şansım %0.

Lütfen bana "Ama denedin mi-" diye yazma. İnan bana, birader. Denedim.

Bırakın gitsin, biz önümüze bakalım.

Oyunları bırakacak mısınız?
Canım oğlum... Bu oyunları yaratmak günümün en önemli olayı. Bugün yapacağım render'ları düşünerek uyanıyorum ve yatağa girerken Sonya ile gelecekteki buluşmam için o kadar harika bir fikirle yatıyorum ki, Chapters'ı atlamak istiyorum.

Para kazanmak istiyor muyum?

Evet. Ben robot değilim ve günde 12 saatimi oyunlara harcıyorum. Oysa özgeçmişimde güzel duracak bir işte çalışabilir veya pratik yapabilirdim; hem de çok daha az saat ve çok daha az zihinsel yorgunlukla.

Yaptığım işi sevmeme rağmen, görmezden gelemeyeceğim kişisel hedeflerim de var; aksi takdirde 30'lu yaşlarımın sonlarında, oyunları bitirmiş, sosyal olarak izole olmuş ve hakkımda yayılan en iğrenç dedikodularla dolu bir posta kutusuyla uyanacağım.

Bir gün bir ailem olsun istiyorum ve oyun geliştirme yoluyla onlara bakabilmeyi çok isterim. Ben bir bağımsız geliştiriciyim, milyon dolarlık bir şirket değilim.

Ama asla yalvarmayacağım.

Lütfen bana acıdığınız için destek olmayın, bunu oyunları sevdiğiniz ve bitmesini istediğiniz için yapın.

Yazıklar olsun bibilere.

Genellikle saçma sapan konuşmalara cevap vermem, ne olursa olsun ama bir şey beni hafifçe güldürdü.

Bir arkadaşım, son 6 yıldır gece gündüz çalışarak elde ettiğim servetin büyük bir kısmını kaybetmemi kutlayan çok sayıda insan olduğunu söyledi.

Ve bazı isimleri duyunca, onları yıllar öncesinden hatırlayınca, ne olursa olsun onlar kadar mutsuz olmayacağımı bilerek gülümsedim.

Yıllar sonra bile, onların zihninde hâlâ kira ödemeden yaşıyorum. Ne anlamsız bir varoluş.

Beni gülümsettiğiniz için teşekkürler çocuklar.

Bu durum gelişimi etkileyecek mi?
Elbette.

Desteğimin yaklaşık %80'ini oyuna geri yatırıyorum, dolayısıyla orta vadede gelirimin %70'ini kaybetmenin bir etkisi olacak.

Yaygın inanışın aksine, ben bankada para kazanmıyorum.

İki ay boyunca (SG ve WIAB Steam sürümleri) para kazandım (önceki seviyeme göre, diğer oyunlarla değil. Steam vb. oyunlarda ortalama bir seviyedeyim.)

Steam %30 alıyor, hükümetim de yaklaşık %50 alıyor. (Gelir, işletme vergisi + sosyal güvenlik vergisi) ve geri kalanla varlıklardan, müziğe, enerjiye, kiraya ve yemeğe kadar tüm faturaları ödemem gerekiyor.

İyi haber şu ki, paramı boşa harcamıyorum ve 2. Sezon için 5 haneli değer aralığında varlıklar ve müzik lisansları satın aldım.

2. sezon zaten müzik ve içeriklerle dolu.

Bu durum düzelene kadar artık herhangi bir varlık veya müzik satın almayacağım. Elimdekileri yeniden kullanıp Blender'da kendim basit varlıklar oluşturacağım.

Gelişimi gerçekten bitirebilecek iki şey vardır. İflas ve stres kaynaklı hastalıklar.

Peki neler etkilenecek?
Mantıksal olarak önümüzdeki 3-6 ay içerisinde hiçbir şeyin değişmesi beklenmiyor.

Biraz birikimim var ve SubscribeStar/Epic/Steam/GOG'dan hâlâ destek alıyorum. Elbette, artık 2021 seviyelerine geri döndüm ama bunu başaracağım.

Hala eskisi kadar render üretebiliyorum ama etkilenen şey ruh sağlığım.

Son 450 gün hiç iyi geçmedi. WIAB'ın tüm gelirini kaybetmekten, üç aile üyemin vefatına, hatta birinin tam onu ziyarete gideceğim gün ölmesine, Berlin'de olduğum ve yokken PC render'ını hazırlamakla meşgul olduğum için gidememeye, Berlin'den ayrılmak zorunda kalmaya ve şimdi de SG'nin Patreon'daki tüm geçmişini kaybetmeye kadar.

Yakın gelecekte olabildiğince üretken olmak için elimden geleni yapacağım ve bu büyük güncellemeyi yayınlamak muhtemelen bana gerçekten rahatlama sağlayabilecek tek şey olacak.

Bir süre ruh sağlığıma dikkat etmem, onu biraz sevmem gerektiğini biliyorum... Yani, artık tüm resmi sayfalar biraz daha sıkı denetlenecek.

"Oyunlar asla bitmeyecek" gibi yorumlar artık silinecek, ayrıca şu anda ihtiyacım olmayan diğer saçmalıklar da silinecek.

Eleştiri yapabilirsiniz ama şartları göz önünde bulundurun.

Ancak Patreon kapandığı için, yaklaşan güncellemeyle birlikte Steam ve GOG'da yayınlamam gerekecek. Sadece SS'de yayınlayamam çünkü çok özel bir kitleye hitap ediyor.

Belki o zamana kadar yeni bir Patreon sayfam olur, göreceğiz.

Yani, Steam/GOG hazırlıklarını yapmam ve Steam'in yetişkin oyunlarının erken erişimde yayınlanmasını yasaklayıp yasaklamadığını öğrenmem gerekiyor.

Ayrıca "Stove" adlı Kore merkezli bir mağazayla da iletişim halindeydim. Geçen yıl bana ulaşmışlardı ama gerçekten incelemeye vaktim olmamıştı.

Ama oyunumun profesyonel olarak Korece'ye çevirip kâr elde edemeyecekleri kadar uzun olduğunu söylüyorlar. Yani, iyi bir Korece çeviri alana kadar orada piyasaya süremeyeceğim. Makine/yapay zeka çevirisi değil.

Sadece İngilizce versiyonunu yayınlamamı istediler ama bu aptalca olurdu.

Ama beyler…

Köln'de "Et kütt wie et kütt." -> "Ne olursa, olur." diye bir söz vardır.

Ben vazgeçmeyeceğim, umarım siz de vazgeçmezsiniz.

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
Summer's Gone Önemli Bilgilendirme

Merhaba,

Öncelikle odadaki fili ele alacağım.

Birçok kişi artık Summer's Gone Patreon sayfasının silindiğini ve bununla birlikte gelirin %70'inin bir gecede yok olduğunu duymuştur.

En sık sorulan sorulara bir bakalım.

Neden sildiler?

Çünkü beyaz listeye eklenip incelenmeden önce yeni bir hesap oluşturmama izin verilmiyordu. Elbette yeni bir hesap oluşturmadım, ama anlam karmaşasına kapılmayalım.

Ayrıca WIAB'ın 2024'te neden yasaklandığını da hala bilmiyorum, çünkü destek ekibi benim her mesajımı görmezden geldi ve yurtdışında yasal bir mücadele verecek param yoktu.

Ama SG sayfasını geri alma şansım %0.

Lütfen bana "Ama denedin mi-" diye yazma. İnan bana, birader. Denedim.

Bırakın gitsin, biz önümüze bakalım.

Oyunları bırakacak mısınız?
Canım oğlum... Bu oyunları yaratmak günümün en önemli olayı. Bugün yapacağım render'ları düşünerek uyanıyorum ve yatağa girerken Sonya ile gelecekteki buluşmam için o kadar harika bir fikirle yatıyorum ki, Chapters'ı atlamak istiyorum.

Para kazanmak istiyor muyum?

Evet. Ben robot değilim ve günde 12 saatimi oyunlara harcıyorum. Oysa özgeçmişimde güzel duracak bir işte çalışabilir veya pratik yapabilirdim; hem de çok daha az saat ve çok daha az zihinsel yorgunlukla.

Yaptığım işi sevmeme rağmen, görmezden gelemeyeceğim kişisel hedeflerim de var; aksi takdirde 30'lu yaşlarımın sonlarında, oyunları bitirmiş, sosyal olarak izole olmuş ve hakkımda yayılan en iğrenç dedikodularla dolu bir posta kutusuyla uyanacağım.

Bir gün bir ailem olsun istiyorum ve oyun geliştirme yoluyla onlara bakabilmeyi çok isterim. Ben bir bağımsız geliştiriciyim, milyon dolarlık bir şirket değilim.

Ama asla yalvarmayacağım.

Lütfen bana acıdığınız için destek olmayın, bunu oyunları sevdiğiniz ve bitmesini istediğiniz için yapın.

Yazıklar olsun bibilere.

Genellikle saçma sapan konuşmalara cevap vermem, ne olursa olsun ama bir şey beni hafifçe güldürdü.

Bir arkadaşım, son 6 yıldır gece gündüz çalışarak elde ettiğim servetin büyük bir kısmını kaybetmemi kutlayan çok sayıda insan olduğunu söyledi.

Ve bazı isimleri duyunca, onları yıllar öncesinden hatırlayınca, ne olursa olsun onlar kadar mutsuz olmayacağımı bilerek gülümsedim.

Yıllar sonra bile, onların zihninde hâlâ kira ödemeden yaşıyorum. Ne anlamsız bir varoluş.

Beni gülümsettiğiniz için teşekkürler çocuklar.

Bu durum gelişimi etkileyecek mi?
Elbette.

Desteğimin yaklaşık %80'ini oyuna geri yatırıyorum, dolayısıyla orta vadede gelirimin %70'ini kaybetmenin bir etkisi olacak.

Yaygın inanışın aksine, ben bankada para kazanmıyorum.

İki ay boyunca (SG ve WIAB Steam sürümleri) para kazandım (önceki seviyeme göre, diğer oyunlarla değil. Steam vb. oyunlarda ortalama bir seviyedeyim.)

Steam %30 alıyor, hükümetim de yaklaşık %50 alıyor. (Gelir, işletme vergisi + sosyal güvenlik vergisi) ve geri kalanla varlıklardan, müziğe, enerjiye, kiraya ve yemeğe kadar tüm faturaları ödemem gerekiyor.

İyi haber şu ki, paramı boşa harcamıyorum ve 2. Sezon için 5 haneli değer aralığında varlıklar ve müzik lisansları satın aldım.

2. sezon zaten müzik ve içeriklerle dolu.

Bu durum düzelene kadar artık herhangi bir varlık veya müzik satın almayacağım. Elimdekileri yeniden kullanıp Blender'da kendim basit varlıklar oluşturacağım.

Gelişimi gerçekten bitirebilecek iki şey vardır. İflas ve stres kaynaklı hastalıklar.

Peki neler etkilenecek?
Mantıksal olarak önümüzdeki 3-6 ay içerisinde hiçbir şeyin değişmesi beklenmiyor.

Biraz birikimim var ve SubscribeStar/Epic/Steam/GOG'dan hâlâ destek alıyorum. Elbette, artık 2021 seviyelerine geri döndüm ama bunu başaracağım.

Hala eskisi kadar render üretebiliyorum ama etkilenen şey ruh sağlığım.

Son 450 gün hiç iyi geçmedi. WIAB'ın tüm gelirini kaybetmekten, üç aile üyemin vefatına, hatta birinin tam onu ziyarete gideceğim gün ölmesine, Berlin'de olduğum ve yokken PC render'ını hazırlamakla meşgul olduğum için gidememeye, Berlin'den ayrılmak zorunda kalmaya ve şimdi de SG'nin Patreon'daki tüm geçmişini kaybetmeye kadar.

Yakın gelecekte olabildiğince üretken olmak için elimden geleni yapacağım ve bu büyük güncellemeyi yayınlamak muhtemelen bana gerçekten rahatlama sağlayabilecek tek şey olacak.

Bir süre ruh sağlığıma dikkat etmem, onu biraz sevmem gerektiğini biliyorum... Yani, artık tüm resmi sayfalar biraz daha sıkı denetlenecek.

"Oyunlar asla bitmeyecek" gibi yorumlar artık silinecek, ayrıca şu anda ihtiyacım olmayan diğer saçmalıklar da silinecek.

Eleştiri yapabilirsiniz ama şartları göz önünde bulundurun.

Ancak Patreon kapandığı için, yaklaşan güncellemeyle birlikte Steam ve GOG'da yayınlamam gerekecek. Sadece SS'de yayınlayamam çünkü çok özel bir kitleye hitap ediyor.

Belki o zamana kadar yeni bir Patreon sayfam olur, göreceğiz.

Yani, Steam/GOG hazırlıklarını yapmam ve Steam'in yetişkin oyunlarının erken erişimde yayınlanmasını yasaklayıp yasaklamadığını öğrenmem gerekiyor.

Ayrıca "Stove" adlı Kore merkezli bir mağazayla da iletişim halindeydim. Geçen yıl bana ulaşmışlardı ama gerçekten incelemeye vaktim olmamıştı.

Ama oyunumun profesyonel olarak Korece'ye çevirip kâr elde edemeyecekleri kadar uzun olduğunu söylüyorlar. Yani, iyi bir Korece çeviri alana kadar orada piyasaya süremeyeceğim. Makine/yapay zeka çevirisi değil.

Sadece İngilizce versiyonunu yayınlamamı istediler ama bu aptalca olurdu.

Ama beyler…

Köln'de "Et kütt wie et kütt." -> "Ne olursa, olur." diye bir söz vardır.

Ben vazgeçmeyeceğim, umarım siz de vazgeçmezsiniz.
Olursa 2027 olmazsa 2071

SagoK

SagoK

Güncelleme Abonesi
Pale Carnations Türkçe Beta
My Cute Roommate 2 Türkçe Erişimi
Milfy City Özel Türkçe Erişimcisi
N.M.S. Özel Çeviri Erişimcisi
Kredi
60₺
Son düzenleme:
Üst Alt