Summer's Gone Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summer's Gone Türkçe

  • Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Bölüm 4.5
Shug

Shug

Kayıtlı Üye
Katılım
7 May 2022
Mesajlar
34
Tepki puanı
5
Puan
0
Kredi
2$
Summer's Gone Yeni Arayüz

IMG_9921.png
IMG_9918.png


Summer's Gone Sezon 2 Kısa Hikaye Örnekleri

IMG_9920.png
IMG_9919.png


Not : oyun çoktan bitti ama steam onay vermiyor o bekleniyor.
Bölüm 5.5 hakkında bir bilgi var mı? Ne kadar ilerlemiş vs.
 
seinal

seinal

Kayıtlı Üye
Katılım
23 Şub 2023
Mesajlar
363
Çözümler
2
Tepki puanı
139
Konum
Winterfell
Puan
0
Kredi
2$
1. sezon tam sürüm 10 Mayıs'ta Steamde, kısa bir süre sonrada Patreonda yayınlanacak
 
X

xblacksangerx

Kayıtlı Üye
Katılım
17 Mar 2023
Mesajlar
3
Tepki puanı
0
Puan
0
Kredi
0$
Aklıma şöyle bir teori geldi. Eva, Bella'ya 2 hafta sonra büyük bir yarış olacağından ve bunun çok tehlikeli olduğundan bahsediyor. Bella da bunun sorun olmayacağını söylemişti. Bu yarışta Bella'ya bir şey olma ihtimalini düşünüyorum. Ağır yaralanma, belki de daha kötüsü ölümle sonuçlanacak bir durum. Bella'nın bu yarışta bir kaza yaşayacağını düşünüyorum.

Herkesin bildiği üzere sezon 1'de oyun bizi genellikle Bella rotasına yönlendiriyor. Diğer LI'lerin pek şansı oluşmuyor. İlerleyen sezonlarda başka kızlarla birlikte olma şansına sahip olduğumuzda bile çoğu kişi bence Bella rotasından gidecek. Fakat Bella'nın bir kaza sonucu aradan çekilmesiyle hem dramatik bir Bella sonu hem de diğer LI'lere eşit bir şans gelebilir.

Bu teoriyi lütfen çürütün. Çünkü bu hikayede beraber olmak istediğim tek karakter Bella. Bunun hakkında bir düşünceniz varsa lütfen paylaşın.
ocean 1 yıl önce falan discordda bellanın evlenceğini demişti tabii bu oyunun sonunda da olabilir
 
Ragna

Ragna

Kayıtlı Üye
Katılım
21 May 2022
Mesajlar
20
Tepki puanı
5
Puan
0
Kredi
0$
ocean 1 yıl önce falan discordda bellanın evlenceğini demişti tabii bu oyunun sonunda da olabilir
Üzerine düşündüğümde bu teorinin eksikleri olduğunun farkına vardım. Elbette Bella ile ilgili birtakım olaylar olacağını düşünüyorum fakat bunun sonucunda Bella'yı tamamen kaybedebileceğimiz bir senaryo olmasının pek mümkün olduğunu düşünmüyorum artık. Bella'yı aldatma gibi bir şey yapılmaz ve sadece Bella rotasından gidilirse Bella ile güzel bir son gelecektir. Zaten Ocean da her LI için ayrı bir ending yapılıcanı söylemişti.
 
Üst Alt