Shug
Kayıtlı Üye
Bölüm 5.5 hakkında bir bilgi var mı? Ne kadar ilerlemiş vs.Summer's Gone Yeni Arayüz
Summer's Gone Sezon 2 Kısa Hikaye Örnekleri
Not : oyun çoktan bitti ama steam onay vermiyor o bekleniyor.
Bölüm 5.5 hakkında bir bilgi var mı? Ne kadar ilerlemiş vs.Summer's Gone Yeni Arayüz
Summer's Gone Sezon 2 Kısa Hikaye Örnekleri
Not : oyun çoktan bitti ama steam onay vermiyor o bekleniyor.
Belli değilYeni bölümün ne zaman çıkacağı bellimi
türkçe ne zaman gelir tahmini?1. sezon tam sürüm 10 Mayıs'ta Steamde, kısa bir süre sonrada Patreonda yayınlanacak
Kısa sürede gelir diye düşünüyorumtürkçe ne zaman gelir tahmini?
Steam de Türkçe dil desteği bulunuyor mu?Summer's Gone Sezon 1 Steam da yayınlandı.
Bu içeriği görebilmek için Beta üyeliğiniz veya Destekçi Plus üyeliğinizin olması gerekir.
Ekli dosyayı görüntüle 16058
Hayır.Steam de Türkçe dil desteği bulunuyor mu?
ocean 1 yıl önce falan discordda bellanın evlenceğini demişti tabii bu oyunun sonunda da olabilirAklıma şöyle bir teori geldi. Eva, Bella'ya 2 hafta sonra büyük bir yarış olacağından ve bunun çok tehlikeli olduğundan bahsediyor. Bella da bunun sorun olmayacağını söylemişti. Bu yarışta Bella'ya bir şey olma ihtimalini düşünüyorum. Ağır yaralanma, belki de daha kötüsü ölümle sonuçlanacak bir durum. Bella'nın bu yarışta bir kaza yaşayacağını düşünüyorum.
Herkesin bildiği üzere sezon 1'de oyun bizi genellikle Bella rotasına yönlendiriyor. Diğer LI'lerin pek şansı oluşmuyor. İlerleyen sezonlarda başka kızlarla birlikte olma şansına sahip olduğumuzda bile çoğu kişi bence Bella rotasından gidecek. Fakat Bella'nın bir kaza sonucu aradan çekilmesiyle hem dramatik bir Bella sonu hem de diğer LI'lere eşit bir şans gelebilir.
Bu teoriyi lütfen çürütün. Çünkü bu hikayede beraber olmak istediğim tek karakter Bella. Bunun hakkında bir düşünceniz varsa lütfen paylaşın.
Üzerine düşündüğümde bu teorinin eksikleri olduğunun farkına vardım. Elbette Bella ile ilgili birtakım olaylar olacağını düşünüyorum fakat bunun sonucunda Bella'yı tamamen kaybedebileceğimiz bir senaryo olmasının pek mümkün olduğunu düşünmüyorum artık. Bella'yı aldatma gibi bir şey yapılmaz ve sadece Bella rotasından gidilirse Bella ile güzel bir son gelecektir. Zaten Ocean da her LI için ayrı bir ending yapılıcanı söylemişti.ocean 1 yıl önce falan discordda bellanın evlenceğini demişti tabii bu oyunun sonunda da olabilir
1.sezonun güncellenmiş hali mi bu? +18 Sahne eklenmiş hali mi?Summer's Gone Sezon 1 Steam da yayınlandı.
Bu içeriği görebilmek için Beta üyeliğiniz veya Destekçi Plus üyeliğinizin olması gerekir.
Ekli dosyayı görüntüle 16058
Sitedeki Türkçesi güncellenmedi daha. Steamde satılan 1. sezonun tamamlanmış hali, çıplaklık var ama seks yok.1.sezonun güncellenmiş hali mi bu? +18 Sahne eklenmiş hali mi?
Yeni Bölüm çoktan çıktı burada çıkmadıYeni bölümden herhangi bir haber var mı
Bölüm 5.5 , 6 çıkmadı diye biliyorum, sezon 1 i diyorsan biliyorum onuYeni Bölüm çoktan çıktı burada çıkmadı
Bölüm 5.5 yapımına başlandı mı onu bile bulamadım diğer sezon çıkalı 7 ay oluyor ama hala bekliyoruz. Ne kadar sürer belli değil.Bölüm 5.5 , 6 çıkmadı diye biliyorum, sezon 1 i diyorsan biliyorum onu