Forumda bir sıkıntı yok internet bağlantınızı kontrol ediniz veya hesaptan çıkış yapıp tekrar deneyiniz.
İnternet 64mbps başka birine alıntı almadan yazı yazamıyorum hesaptan da çıktım sorun düzelmedi.Forumda bir sıkıntı yok internet bağlantınızı kontrol ediniz veya hesaptan çıkış yapıp tekrar deneyiniz.
Ben ekledim burada moderator ekibi kaldırmış olabilir yeniden ekliyorum.Test renderı nerede kral ben göremiyorum.
1.oyun neBenim Oyun sıralamam da 2. Sıradadır Çok kaliteli bir Yapım Çeviren Kişinin Ellerine sağlık
Eskiden 2 idi şuan 1. Summer's Gone1.oyun ne
peki 2. neEskiden 2 idi şuan 1. Summer's Gone
Depraved Awakening eski bir oyun ama hoşuma giden bir oyun aynı evrende geçen oyunlar benim gözümde 1 adım öndedirpeki 2. ne
Masa oyunlarından sanırım ve test renderiSıkıntı yok kral render'a bak sen, star warsa çevirmiş iyice.
ilk defa bi yorumum 4 beğeni aldıne zaman biz gibi fakirlerde oynayabilcek
Sayfa değiştiği için görmeyenleriniz olacaktır buradan alıntı yapıyorum görmeniz için.Merhaba bugün Ocean güncelleme hakkında biraz bilgi verdi size bu bilgiler hakkında önemli yerleri söyleyeceğim
4. Bölüm, oyunu yeni bir sinematografi düzeyine yükseltilecek.
Zbrush, Blender, Photoshop, İngilizce mi geliştirme vb. çok işim var ama büyük bir nokta daha fazla ortaya çıkmaya başlıyor.(Sinematografi)
Tüm masa üstü oyunu müziği de bulundu ve ilk seans "Siber Uzay Kabusu" dur.
Ve 1.30 dakikalik ilk sinematik te yapıldı aşağıya masa üstü oyunundan 2 görsel bırakıyorum