Başta iki oyunu birlikte yapmasını iyi bulmamıştım Wiab ne alaka o sonra çıksa da olurdu diyordum ancak şimdi ikisini de ayrı ayrı seviyorum gayet ilginçler ve devamlarını merak ediyorum bu yüzden Ocean daha hızlı olsun diye birini bıraksın diyemem. Hem ikisini de şahsen sevmem hemde ikisinin birbirleriyle doğrudan bağlanması ve zaten kendi kitleleri olmasından ötürü bu saatten sonra Ocean istese de bu topa giremez, çünkü bu olumsuz hayran tepkilerinin yanı sıra kendi kurguladığı evrenin bile daha başlardayken çökmesine kadar gider.
Rework işi şu an zamanınının önemli bir kısmını alıyor bu çok açık ve anlaşılabilir bir bahane ancak reworkler bittiğinde güncellemelerin süresinin ne olacağını çok merak ediyorum hem bu sefer bahane üreteceği ne bir rework kalacak, ne steam'e de çıkartacağım olayı(en azından sezon sonuna kadar), ne de sistem toplama falan filan çünkü zaten topladı. İşte o zaman her iki oyuna da yılda sadece bir güncelleme çıkartırsa Patreon kitlesinin önemli bir kısmının tepkisini çeker ve tekrarladığı halde yine önemli bir kısmını da kaybedebilir sonuçta insanlar hayrına düzenli ödeme yapmıyor. İşleri birazcık daha sıkı tutarsa ikisini de en azından yılda iki güncelleme ile götürebilir ancak yok ben 3 oyun daha da çıkartacağım onlar da birbirleri ile bağlı olacak falan o işler bu şartlarda çok net imkansız bunu diretmek de kendini bilmemektir.
Son olarak Sg yada Wiab'den birinin bu yıl bitmeden çıkacağını düşünüyorum(bu muhtemelen Sg) diğeri ise ocak yada şubata kalır 2025'te de çıkartsa çıkartsa bunlara bir güncelleme daha çıkartır ve o yılı da öyle bitirir gibi düşünüyorum.