Summer's Gone Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Son Konular

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Summer's Gone Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Bölüm 5
Shug

Shug

Kayıtlı Üye
Kredi
2$
Yapımcının söylediğine göre hala yapması gereken 4000 render var ve bu 6-7 ay sürecek demek. 2. sezonu bekleyen arkadaşlar 2025 yazında anca oynarız söyleyeyim.
Ohooo 1.5 yılda bir oyun bu kadar zor olmamalı ya bu adam çok detaya takılıyor

ValheiNN

ValheiNN

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Shug Evet çok detaycı ama 2. Sezon 1. bölüm neredeyse 3 bölüm uzunluğunda olacak yani beklemek zor olsada en azından bu haber tatmin edici

ValheiNN

ValheiNN

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Yeni sezondan bazı ön izlemeler:

r/SummersGone - Summer's Gone - Season 2 - Chapter 1 - Dev Log #17

Z

zalimyar

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Wiab'ı da yapmaya devam ediyor o da önceki bölümlere kıyasla uzun bir bölüm olacakmış ama çıkış tarihi yok yani. Wiab'ı steame çıkaracak birkaç ay sürer yine
Ocean çok değerli bir yapımcı ama yeni bölüm gelene kadar bu tarz sitelerin hepsi kapatılacak gibi. Bu ara bu oyunlar 5'leme olacakmış hikaye 5 oyun da bitecekmiş. Doğru mudur

ValheiNN

ValheiNN

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ocean çok değerli bir yapımcı ama yeni bölüm gelene kadar bu tarz sitelerin hepsi kapatılacak gibi. Bu ara bu oyunlar 5'leme olacakmış hikaye 5 oyun da bitecekmiş. Doğru mudur
Ocean aynı evrende geçen 4 veya 5 farklı oyun yapmak istiyor ama bu hızda giderse 80 yaşında anca bitirir. Summer's Gone a odaklansa yeter. Wiab hikaye için önemli bir oyun olsada hiç ilgimi çekmiyor

Z

zalimyar

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Ocean aynı evrende geçen 4 veya 5 farklı oyun yapmak istiyor ama bu hızda giderse 80 yaşında anca bitirir. Summer's Gone a odaklansa yeter. Wiab hikaye için önemli bir oyun olsada hiç ilgimi çekmiyor
Bencede seri olarak yapmalıydı beraber yürütme hiç mantıklı değil. Böyle zaten bitmeyecek 2 seneye yapımı bırakılır. Ama bu piyasaya daha iyisi de gelmez

Gürkan17

Gürkan17

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bu oyunu bitirmeye ömür yetmez gibi geliyo. Aşşırı yavaş,adam 2 senede sadece yarım bölüm ekledi birde. Güncelleme diye 5. Bölüm üzerinde ekleme yaptı. Koskoca 1 bölümün yarısı masa oyunu yarısı Victorya da geçti.Sinematik koyma kardeşim zaten hikaye güzel uğraşma seri seri getir bölümleri.3. Bölüm başladı yanlış hatırlamıyosam oyun.4 sene gitti 2 bölüme.geçen güncelleme geldiğinde 5. Sezon baştan başlim dedim oyunu unutmuşum aq.

Z

zalimyar

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bu oyunu bitirmeye ömür yetmez gibi geliyo. Aşşırı yavaş,adam 2 senede sadece yarım bölüm ekledi birde. Güncelleme diye 5. Bölüm üzerinde ekleme yaptı. Koskoca 1 bölümün yarısı masa oyunu yarısı Victorya da geçti.Sinematik koyma kardeşim zaten hikaye güzel uğraşma seri seri getir bölümleri.3. Bölüm başladı yanlış hatırlamıyosam oyun.4 sene gitti 2 bölüme.geçen güncelleme geldiğinde 5. Sezon baştan başlim dedim oyunu unutmuşum aq.
Çok fazla karakter var ve sürekli rework attı eski bölümlere 2 seneye herkes isyan eder bu hızla giderse ,oyunda zaman da çok yavaş ilerliyor. Her açıdan iyi oyun ama sonunu göremeyiz

XTheDarkLordX

XTheDarkLordX

T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Duygularıma tercüman oldun şuan yok masa oyunuymuş yok victoriaymış ya şu bellayla adam akıllı takılamadık bir türlü...

sandalyebacagi

sandalyebacagi

Eternum Türkçe Erişimcisi
T.G.O. Özel Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
bu oyunun yeni sürümünü oynayabilmek için hangi destek paketini almam gerekiyor?

Vandaly

Vandaly

Twist Türkçe Erişimcisi
Kredi
0$
Başta iki oyunu birlikte yapmasını iyi bulmamıştım Wiab ne alaka o sonra çıksa da olurdu diyordum ancak şimdi ikisini de ayrı ayrı seviyorum gayet ilginçler ve devamlarını merak ediyorum bu yüzden Ocean daha hızlı olsun diye birini bıraksın diyemem. Hem ikisini de şahsen sevmem hemde ikisinin birbirleriyle doğrudan bağlanması ve zaten kendi kitleleri olmasından ötürü bu saatten sonra Ocean istese de bu topa giremez, çünkü bu olumsuz hayran tepkilerinin yanı sıra kendi kurguladığı evrenin bile daha başlardayken çökmesine kadar gider.

Rework işi şu an zamanınının önemli bir kısmını alıyor bu çok açık ve anlaşılabilir bir bahane ancak reworkler bittiğinde güncellemelerin süresinin ne olacağını çok merak ediyorum hem bu sefer bahane üreteceği ne bir rework kalacak, ne steam'e de çıkartacağım olayı(en azından sezon sonuna kadar), ne de sistem toplama falan filan çünkü zaten topladı. İşte o zaman her iki oyuna da yılda sadece bir güncelleme çıkartırsa Patreon kitlesinin önemli bir kısmının tepkisini çeker ve tekrarladığı halde yine önemli bir kısmını da kaybedebilir sonuçta insanlar hayrına düzenli ödeme yapmıyor. İşleri birazcık daha sıkı tutarsa ikisini de en azından yılda iki güncelleme ile götürebilir ancak yok ben 3 oyun daha da çıkartacağım onlar da birbirleri ile bağlı olacak falan o işler bu şartlarda çok net imkansız bunu diretmek de kendini bilmemektir.

Son olarak Sg yada Wiab'den birinin bu yıl bitmeden çıkacağını düşünüyorum(bu muhtemelen Sg) diğeri ise ocak yada şubata kalır 2025'te de çıkartsa çıkartsa bunlara bir güncelleme daha çıkartır ve o yılı da öyle bitirir gibi düşünüyorum.

ValheiNN

ValheiNN

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Başta iki oyunu birlikte yapmasını iyi bulmamıştım Wiab ne alaka o sonra çıksa da olurdu diyordum ancak şimdi ikisini de ayrı ayrı seviyorum gayet ilginçler ve devamlarını merak ediyorum bu yüzden Ocean daha hızlı olsun diye birini bıraksın diyemem. Hem ikisini de şahsen sevmem hemde ikisinin birbirleriyle doğrudan bağlanması ve zaten kendi kitleleri olmasından ötürü bu saatten sonra Ocean istese de bu topa giremez, çünkü bu olumsuz hayran tepkilerinin yanı sıra kendi kurguladığı evrenin bile daha başlardayken çökmesine kadar gider.

Rework işi şu an zamanınının önemli bir kısmını alıyor bu çok açık ve anlaşılabilir bir bahane ancak reworkler bittiğinde güncellemelerin süresinin ne olacağını çok merak ediyorum hem bu sefer bahane üreteceği ne bir rework kalacak, ne steam'e de çıkartacağım olayı(en azından sezon sonuna kadar), ne de sistem toplama falan filan çünkü zaten topladı. İşte o zaman her iki oyuna da yılda sadece bir güncelleme çıkartırsa Patreon kitlesinin önemli bir kısmının tepkisini çeker ve tekrarladığı halde yine önemli bir kısmını da kaybedebilir sonuçta insanlar hayrına düzenli ödeme yapmıyor. İşleri birazcık daha sıkı tutarsa ikisini de en azından yılda iki güncelleme ile götürebilir ancak yok ben 3 oyun daha da çıkartacağım onlar da birbirleri ile bağlı olacak falan o işler bu şartlarda çok net imkansız bunu diretmek de kendini bilmemektir.

Son olarak Sg yada Wiab'den birinin bu yıl bitmeden çıkacağını düşünüyorum(bu muhtemelen Sg) diğeri ise ocak yada şubata kalır 2025'te de çıkartsa çıkartsa bunlara bir güncelleme daha çıkartır ve o yılı da öyle bitirir gibi düşünüyorum.
Yeni çıkacak olan Sg bölümünün insanları tatmin edeceğini düşünüyorum ben. Çünkü hem tüm karakterlerle etkileşime gireceğiz hem de bölümün uzunluğu 6000 renderdan daha fazla olacak. Ayrıca Ocean ön izlemelerde gösteremeyecek kadar iyi şeylerin bizi beklediğini de söyledi. Fakat 4 5 ay sonra ancak bitirir Sg'yi muhtemelen. Wiab belki daha önce çıkarır ancak Sg'ye daha çok zaman olduğunu Dev Log'larda açıkladı yapımcı. Beklentiyi çok yükseltti umarım erkenden görürüz oyunu.

Üst Alt