Ocean'ın attığı duyurulara ve önizlemelere redditten ulaşabilirsin bu aradaYeni duyuru attı sanırım Ocean fakat üyelik istiyor. Byferohck hocam atar diye düşünüyorum.
Yeni sezon girişi için sinematik giriş yapacakmış lisanslı müzik falan almışYeni duyuru attı sanırım Ocean fakat üyelik istiyor. Byferohck hocam atar diye düşünüyorum.
5 gündür hastanedeyim ve işim çok uzun ne yazık ki bilgilendirmeler artık gelmeyecek işim bittikten sonra da gidip birliğe teslim olmam lazım ondan kaynaklı artık hiç bir şekilde bilgilendirme yapamayacağım.Yeni duyuru attı sanırım Ocean fakat üyelik istiyor. Byferohck hocam atar diye düşünüyorum.
5 gündür hastanedeyim ve işim çok uzun ne yazık ki bilgilendirmeler artık gelmeyecek işim bittikten sonra da gidip birliğe teslim olmam lazım ondan kaynaklı artık
Asker kaçağı mıydın5 gündür hastanedeyim ve işim çok uzun ne yazık ki bilgilendirmeler artık gelmeyecek işim bittikten sonra da gidip birliğe teslim olmam lazım ondan kaynaklı artık hiç bir şekilde bilgilendirme yapamayacağım.
Ne birliği hocam askere mi gidiyorsun ? bende bir kaç ay sonra gidiyorum gelene kadar güncelleme gelir herhalde5 gündür hastanedeyim ve işim çok uzun ne yazık ki bilgilendirmeler artık gelmeyecek işim bittikten sonra da gidip birliğe teslim olmam lazım ondan kaynaklı artık hiç bir şekilde bilgilendirme yapamayacağım.
Sadece AOÇ değil bütün siteler patlamış hocam. Bu tür oyunları çevirenler yok oldu gitti bir andaBu sürüm mayıs ayında çıktı buraya anca ekimde geldi. AOÇ bitmiş maalesef..
Betadayken geçen yılın aralığında çıkmıştı hatta ben o zaman oynamıştım. Şimdi gelince şaşırdım bendeBu sürüm mayıs ayında çıktı buraya anca ekimde geldi. AOÇ bitmiş maalesef..
insanlar ilgisini kaybetti muhtemelen, bende kaybettim sadece summers gone badik gibi büyük oyunları oynuyorum artıkSadece AOÇ değil bütün siteler patlamış hocam. Bu tür oyunları çevirenler yok oldu gitti bir anda
Bende öyle oyunların hikayeleri daha çok dikkatimi çekiyor. Özellikle summers gone.insanlar ilgisini kaybetti muhtemelen, bende kaybettim sadece summers gone badik gibi büyük oyunları oynuyorum artık
Bence şubatın başı gibi çıkacak. Çok uzun sürdü ama baya uzun bir bölüm olacak o yüzden beklemeye değer gibiŞaka maka yeni bölüm ne zaman çıkacak ya nerdeyse 1 yılı devirdik. Hala çıkış tarihi verilmedi sanırım.
Bende kasımda gidiyorum. Bir yerler kaldı oda belli olsun bakalım.5 gündür hastanedeyim ve işim çok uzun ne yazık ki bilgilendirmeler artık gelmeyecek işim bittikten sonra da gidip birliğe teslim olmam lazım ondan kaynaklı artık hiç bir şekilde bilgilendirme yapamayacağım.