Son Konular
animasyon demişsin spoi kısmında animated yok animasyon varsa oyunu indiririm nedense sadece fotoğraflı adul oyunlar hiç güzel değilOyun ''Mia'' üzerinden gitse de diğer karakterler bir kenara atılmıyor.Daha çok karakterlerin duygusallığına ve aralarında oluşan etkileşimlere odaklanıyoruz.Güzel kadın karakterleri, iyi renderları ve animasyonlarıda oldukça iyidir. ''Echoes of Lust'' yapan ekip olan ''Inceton Games'' diğer oyunlarından biridir.''Echoes of lust'' oyununda olan karakterleri bu oyunda da misafir karakterler olarak görmek güzeldi ve aynı evrende geçiyor.''Echoes of Lust'' beğendiyseniz eğer bu oyunuda deneyebilirsiniz.Emeğinize sağlık.![]()
Oyunda animasyon bulunuyor.animasyon demişsin spoi kısmında animated yok animasyon varsa oyunu indiririm nedense sadece fotoğraflı adul oyunlar hiç güzel değil
Windows indirme bağlantılarında bir sıkıntı olmaz. Bilgisayarınızla ilgili bir mevzu bu maalesef.Merhabalar. Oyunun windows hali pcde siyah ekran verdiriyor ve oynanmıyor. pcyi güç düğmesinden kapatıp yeniden açmam gerekiyor. Windows linkine bakabilir misiniz rica etsem? Bozukluk var. Yönetici olarak çalıştır yada izin ve güvenlik ayarları falan hepsi yapılıp denendi, sorun devam ediyor.
Merhabalar. Dediğiniz gibi olabilir lakin diğer oyunlarda herhangi bir problem çıkmadı ve pc yeni formatlı ve tertemiz durumda. virüs sistemleride kapalıydı engellemesin diye. Yine de teşekkür ederim cevaplandırdığınız için. Ben mobil olanını bir deneyeyim emülatör ile falan olmadı.Windows indirme bağlantılarında bir sıkıntı olmaz. Bilgisayarınızla ilgili bir mevzu bu maalesef.
Drive linklerinde genel anlamda sorun var. Ama Cloud ve Mega sorunsuz çalışıyor. Dosyayı tam indirdiğinize emin olun ya da Mega alternatifini deneyin.Google drive indirmek için girince yetki istiyor ve cloud'an indirince de apk bozuluyor
Megadan indirdim sorun çözüldü diğerlerinde sorun olduDrive linklerinde genel anlamda sorun var. Ama Cloud ve Mega sorunsuz çalışıyor. Dosyayı tam indirdiğinize emin olun ya da Mega alternatifini deneyin.
Yakınlık derecesine göre, sana kalmış. Oda arkadaşı, arkadaş vb.Oyunu 1.sezonda başladım karakterleri neye göre isim veriyoruz ( mia senin veya senin ve mianın neyi ) diye soruyor biri yardım ederse güzel olur hikaye bozulmasın
Gelecek, şubat ayında güncelleyeceğiz. Dilerseniz, ingilizce konusuna giderek son sürümü oynayabilirsiniz.Merhaba hocam. Bu Oyuna Güncelleme Gelecek Mi? Bilgi verir misiniz.
İngilizcem Yok Hocam MaalesefGelecek, şubat ayında güncelleyeceğiz. Dilerseniz, ingilizce konusuna giderek son sürümü oynayabilirsiniz.
Rica ederim teşekkürler. İyi forumlar.İngilizcem Yok Hocam Maalesef
Güncellemenizi Bekleyeceğim. Teşekkürler Kolay Gelsin![]()