Phyrosca
Kayıtlı Üye
Bu oyuna da yüksek ihtimalle güncelleme gelecektir. Takipte kalınız.Merhaba hocam yine ben. Bu Oyuna da güncelleme Gelecek Mi? Teşekkürler İyi ki varsınız.
Bu oyuna da yüksek ihtimalle güncelleme gelecektir. Takipte kalınız.Merhaba hocam yine ben. Bu Oyuna da güncelleme Gelecek Mi? Teşekkürler İyi ki varsınız.
4 Aralık 2021'de S2 Bölüm 5'e güncellendi. Ama yakın bir zamanda 6.bölüme güncellencek, güncellendiğinde erişim ayındaSon güncelleme tarihi nedir?
Bence şart. Çünkü hikaye ordan başlıyor. Olayların nasıl bir kadar buralara geldiğini anlamazsın kafanda soru işareti kalır.
2.Sezonu indirip, devam edebilirsin.Ben oyunu bıraktığımda en son mia mektup yazıp evi terk ediyordu ve oyun burda bitmişti şimdi nereden başlamalıyım
Erişim ayında olduğumuz için muhtemelen en kısa sürede güncellenecektir.Oyunun yapımcısı güncellemeyi salmış adminim. Beklemedeyiz
Hocam Amnesia Oyunu Kaldırılmış Galiba. Eklenmeyecek mi tekrar.Erişim ayında olduğumuz için muhtemelen en kısa sürede güncellenecektir.
Oyun kaldırılmadı. Erişim ayı bölümüne taşındı.Hocam Amnesia Oyunu Kaldırılmış Galiba. Eklenmeyecek mi tekrar.
AOÇ şifresini girdikten sonra giriş ekranına gelmeden oyundan atıyor.
Sayın moderatorler oyundan atıyor adult çeviri yazısından sonra cihazım redmi note 9 pro 8gb ram 128gb hafıza android 12 sürüm
Durumdan haberdarız. Yazılımcımıza bildirildi en kısa sürede düzeltilecektir.Oyundan atıyo dostum bi bakarmısınız?
Teşekkür ederiz. İyi çalışmalarAlihan profesor1905 Caspainx Sorun düzeltildi. Tekrar indiriniz.