talep olursa gelebilir hocamBölüm 8 gelmiş. Çeviri gelir umarım.
Oyunda s*x bazlı sahnelerde animasyon oluyor genellikle ama sürekli tekrarlanan animasyonlar.Animasyon var mı
Bakire mi demek istediniz öyleyse hatırladığım kadarıyla öyle bir karakter yoktu oyundu.bu oyunda hangi karakter virgin? bilen var mı?
Oyunun konular kısmında bakire de yazıyor da. Oyunun başındaki karakterler ve mia virgin degil ondan merak ettim kim acaba diyeBakire mi demek istediniz öyleyse hatırladığım kadarıyla öyle bir karakter yoktu oyundu.
Ben oynayalı baya oldu bu ilk oyun bu oyunda bakire varsa zaten oyunun sonunda bakireliği de kalmaz başka birşeyi de kalmaz 1. oyun baya sıkıntılı yani ama 2. oyunu daha iyi.Oyunun konular kısmında bakire de yazıyor da. Oyunun başındaki karakterler ve mia virgin degil ondan merak ettim kim acaba diye
2. oyunu burada var mı peki?Ben oynayalı baya oldu bu ilk oyun bu oyunda bakire varsa zaten oyunun sonunda bakireliği de kalmaz başka birşeyi de kalmaz 1. oyun baya sıkıntılı yani ama 2. oyunu daha iyi.
Sitemiz de 2.oyun bulunmaktadır.2. oyunu burada var mı peki?
Maalesef her oyunda size yön gösteren bir tablo koymuyorlar.Bunun bir yerde yapılması gerekenler kısmı yok mu tüm odaları geziyorum şimdi ne yapıcam diye
Bilgilendirme için teşekkürler. Bildireceğim.az önce yapımcının sitesine baktım, ikinci oyunun ismini returning to mia olarak değiştirmiş. isterseniz bu posttaki sezon iki linkini kaldırıp yeni post açabilirsiniz.
Selam bu sürüm 2.sezon 1’den 7.bölüme kadar olan güncellemenin hepsini kapsıyor mu yoksa sadece 7.bölüm mü ?Bilgilendirme için teşekkürler. Bildireceğim.