Broken Dreamers, False Hero, Midnight ParadiseArkadaslar being a dik ve milf city oynadim sadece yeniyim bana sizce en iyi 3 veya 5 oyunu sayarmisiniz
Broken Dreamers, False Hero, Midnight ParadiseArkadaslar being a dik ve milf city oynadim sadece yeniyim bana sizce en iyi 3 veya 5 oyunu sayarmisiniz
Kanka duş alma kısmına git orada bitki var onu topla çanta kısmına gir çantadan çıkma yerinde alet edevat simgesi var oraya basBeyler ben rachelle gölete giremiyom bide losyon yapamiyom taktik verir misiniz? :d
Kardo konserve yok bendeKanka duş alma kısmına git orada bitki var onu topla çanta kısmına gir çantadan çıkma yerinde alet edevat simgesi var oraya bas
0.3 %50 tamamlanmış 0.2'de Rachel'le birlikte olamıyorsun0.3 güncellemesi ne zaman gelecek?Bir de 0.2 de rachelle birlikte olma şansımız var mı?
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna katılmak için tıkla! Discord adresinde yardım bölümüne sorarsanız size yardımcı olacaklardır.Göldeki bitkiyi bulamadım yardımcı olabileck varmı
Teşekkürler hocam0.3 %50 tamamlanmış 0.2'de Rachel'le birlikte olamıyorsun
Arkadaslar being a dik ve milf city oynadim sadece yeniyim bana sizce en iyi 3 veya 5 oyunu sayarmisiniz
Bu sürümde ateşi yakamıyosun Ama ellerin yaralı olduğu için sana Rachel yardım edecek duş almana. gölette hikayeyi ilerletebilirsinAteş yakmaya çalıştım ellerim sürtunmeden yaralandi bu yuzden dus alamiyorum ve atesi nasil yakicam hu iki soruma cevap vetebilir misijiz lutfen
Linkler den indirebilirsinNasıl indirecegim?
Devamı ne zaman gelecekBu sürümde ateşi yakamıyosun Ama ellerin yaralı olduğu için sana Rachel yardım edecek duş almana. gölette hikayeyi ilerletebilirsin
Yapımcı güncelledikçe yeni sürümler gelecektir.Devamı ne zaman gelecek
Wvm,acting lessons,Become a rock star,Haley story(burda varmı bilmiyorum),The Deluca family,Melody,benim en çok sevdiğim Become ve ActingArkadaslar being a dik ve milf city oynadim sadece yeniyim bana sizce en iyi 3 veya 5 oyunu sayarmisiniz
Bu konuda sürekli geri dönüş alıyoruz ve herkes farklı bir şey söylüyor. Bazıları Mega yüklemeyin kota sıkıntısı yaratıyor diyor bazıları cloud felan yavaş diyor. Biz de kendimiz test ettik ve böylesinin en uygunu olduğuna karar verdik ama tabi ki ileride Mega gibi yerler de kullanacağız.Mackenzie admin bey 1 gb üstü oyunları mega ya yüklersen indirmesi daha kolay olur diğer siteler indirme hızı çok düşük mega masaüstü uygulaması daha hızlı indiriyor ve ücretsiz zaten kota doldugunda modeme bi reset atıyoruz indirmeye devam..
Cloud gdrive anonfile bu gibileri çok yavaş :/