Patreon sayfasında %70 olduğu yazıyor, 1-2 hafta içerisinde gelecektir.devamı ne zaman gelir acaba
eyvallah babacımdevamı ne zaman gelir acaba
Oyun listesinden bir oyun konusuna girdiğinizde otomatik olarak okunmamış mesajlara yönlendiriyor. Bu yüzden linklerin bulunduğu ilk sayfa yerine başka sayfalar açılabiliyor. Aşağıya inip ilk sayfaya dönerek linkleri görebilirsin.beyler bazen indirmek isterken sadece yorumlari görüyorum linklere flan gidemiyorum bunun çözümü nedir
Birkaç kere yapman gerekiyor.çıplak banyo bölümünde kaldım nasıl yapacağım banyoyu yaptık ama görevlerde hayla var bitmedimi yani
Yaptım ama olmuyor gene 5 6 defa yaptımBirkaç kere yapman gerekiyor.
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.Yaptım ama olmuyor gene 5 6 defa yaptım
Kadın karakter yönlendirdiğimiz oyunlar var mı arkadaşlar?Ekli dosyayı görüntüle 1822
GENEL BAKIŞ
Liseden mezun olduktan sonra, sen ve sınıf arkadaşların, son yazınızı beraber geçirmek için bir yat kiralarsınız. Bir gece, bir kaza meydana gelir ve yat yanmaya başlar.. Söndürmeye çalışsanız bile başaramaz ve suya atlayıp kaçmaya başlarsınız.. Nasıl olduğunu bilemeden ıssız bir adada uyanırsın.. Şimdi, diğer hayatta kalanları kurtarmaya çalışırken hayatta kalmaya da çalışman gerekecek.. Bu macerada hayatta kalabilecek misin? Daha da önemlisi etrafındaki tüm kadınları baştan çıkarabilecek misin? Bu sana kalmış...
Paylaşılan Tarih: 03.08.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.2
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 510 MB
Oyun Boyutu APK: 167 MB
Oyun Konuları
3dcg, Adventure, Big ass, Big tits, Male protagonist, Sand box
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Stranded Dick oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 1823 Ekli dosyayı görüntüle 1824 Ekli dosyayı görüntüle 1825 Ekli dosyayı görüntüle 1826 Ekli dosyayı görüntüle 1827
Eylül ayı içerisinde güncelleme gelecek.Şu oyun güncellemesi gelsin gözüm yollarda kaldı be ...
Geri kalan %10 luk kısım tahmini ne kadar sürer?
2. Bölüm ne zaman gelir aşırı güzel bir oyunEkli dosyayı görüntüle 1822
GENEL BAKIŞ
Liseden mezun olduktan sonra, sen ve sınıf arkadaşların, son yazınızı beraber geçirmek için bir yat kiralarsınız. Bir gece, bir kaza meydana gelir ve yat yanmaya başlar.. Söndürmeye çalışsanız bile başaramaz ve suya atlayıp kaçmaya başlarsınız.. Nasıl olduğunu bilemeden ıssız bir adada uyanırsın.. Şimdi, diğer hayatta kalanları kurtarmaya çalışırken hayatta kalmaya da çalışman gerekecek.. Bu macerada hayatta kalabilecek misin? Daha da önemlisi etrafındaki tüm kadınları baştan çıkarabilecek misin? Bu sana kalmış...
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 1823 Ekli dosyayı görüntüle 1824 Ekli dosyayı görüntüle 1825 Ekli dosyayı görüntüle 1826 Ekli dosyayı görüntüle 1827
Tahmin vermek zor yapımcıya bağlı birşey fakat kısa bir süre içinde çıkar bence.Geri kalan %10 luk kısım tahmini ne kadar sürer?
Oyunun patreon sayfasinda yapımı %100 gözüküyor çevirisi ne zaman olurEkli dosyayı görüntüle 1822
GENEL BAKIŞ
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - GDRIVE
GÖRSELLER