Konserve yedikten sonra onun kutusunu kullanabiliyorsun.Losyon yapmak için gerekli olan konserveyi bulamadım yardımcı olabilecek var mı?
Teşekkür ederim hocamKonserve yedikten sonra onun kutusunu kullanabiliyorsun.
Rica ederim iyi oyunlar.Teşekkür ederim hocam
Eywyapımcı çıkarttığı zaman gelecek %40 tamamlanmış oyun
abi oyun mu kısa ben mi anlamadım bilmiyorum sadece masaj yaptık bi ilerleme yokEkli dosyayı görüntüle 1822
GENEL BAKIŞ
Liseden mezun olduktan sonra, sen ve sınıf arkadaşların, son yazınızı beraber geçirmek için bir yat kiralarsınız. Bir gece, bir kaza meydana gelir ve yat yanmaya başlar.. Söndürmeye çalışsanız bile başaramaz ve suya atlayıp kaçmaya başlarsınız.. Nasıl olduğunu bilemeden ıssız bir adada uyanırsın.. Şimdi, diğer hayatta kalanları kurtarmaya çalışırken hayatta kalmaya da çalışman gerekecek.. Bu macerada hayatta kalabilecek misin? Daha da önemlisi etrafındaki tüm kadınları baştan çıkarabilecek misin? Bu sana kalmış...
Paylaşılan Tarih: 03.08.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.2
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 510 MB
Oyun Boyutu APK: 167 MB
Oyun Konuları
3dcg, Adventure, Big ass, Big tits, Male protagonist, Sand box
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Stranded Dick oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 1823 Ekli dosyayı görüntüle 1824 Ekli dosyayı görüntüle 1825 Ekli dosyayı görüntüle 1826 Ekli dosyayı görüntüle 1827
Cloud linklerini denedim hiçbir sıkıntı yok. Tekrar deneyebilir misin?Cloud dan indirince 2 mb lık dosya indiriyor neden ?
Neyler kızla nasıl banyo yapcazEkli dosyayı görüntüle 1822
GENEL BAKIŞ
Liseden mezun olduktan sonra, sen ve sınıf arkadaşların, son yazınızı beraber geçirmek için bir yat kiralarsınız. Bir gece, bir kaza meydana gelir ve yat yanmaya başlar.. Söndürmeye çalışsanız bile başaramaz ve suya atlayıp kaçmaya başlarsınız.. Nasıl olduğunu bilemeden ıssız bir adada uyanırsın.. Şimdi, diğer hayatta kalanları kurtarmaya çalışırken hayatta kalmaya da çalışman gerekecek.. Bu macerada hayatta kalabilecek misin? Daha da önemlisi etrafındaki tüm kadınları baştan çıkarabilecek misin? Bu sana kalmış...
Paylaşılan Tarih: 03.08.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.2
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 510 MB
Oyun Boyutu APK: 167 MB
Oyun Konuları
3dcg, Adventure, Big ass, Big tits, Male protagonist, Sand box
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Stranded Dick oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - GDRIVE
ANDROID
CLOUD - GDRIVE
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 1823 Ekli dosyayı görüntüle 1824 Ekli dosyayı görüntüle 1825 Ekli dosyayı görüntüle 1826 Ekli dosyayı görüntüle 1827
Kız gölde banyo yaptiktan sonra sol altta saat işaretine tıkla kız gölden çıkıp gölün kenarına geliyor sonra kıza tıkla.Neyler kızla nasıl banyo yapcaz
Sağ üstte çanta işareti var ona tıkla ordan kitaba tıkla.beyler yemek harici cantaya tıklayamıyorum kitabıda yemek zamanı okuyamıyorum nasıl okuyacam bu kitabı bi yardımcı olun size zahmet
İyi oyunlar dilerim.sağ üstteki çantayı yaklaşık 10 saniye sonra gördüm iyi forumlar
Patreon sayfasında %70 olduğu yazıyor, 1-2 hafta içerisinde gelecektir.Devami ne zaman gelecek
Bakalım devamı nasıl olacakPatreon sayfasında %70 olduğu yazıyor, 1-2 hafta içerisinde gelecektir.
1. sayfada indirme linkleri var, oradan indirebilirsin.Oyunu nasıl indiriyoruz bende hiç bişi gözükmüyor