ReckyRey
Doğasever
Summertime saga.ARKADAŞLAR LÜTFEN CEVAP VERİN BÖYLE OYUNUN SONU OLMAYAN BİTMEYEN BİR OYUN VARMİ ÖNERİ BİTMEYECEK OLAN UZUN SOLUKLU BİLEN VARSA YAZSIN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER HOCAM
Summertime saga.ARKADAŞLAR LÜTFEN CEVAP VERİN BÖYLE OYUNUN SONU OLMAYAN BİTMEYEN BİR OYUN VARMİ ÖNERİ BİTMEYECEK OLAN UZUN SOLUKLU BİLEN VARSA YAZSIN ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER HOCAM
Discord sunucumuzdaki hatalar kanalına yazıp MattMurdock adlı yetkiliyi etiketlerseniz yardımcı olacaktır.V0.3 ü indirdim(Android-Cloud) fakat açılırken siyah ekran verip oyundan atıyor, çözümünü bilen var mı?
Kız karekterleri canlandirğımız oyunlar yok muEkli dosyayı görüntüle 1822
GENEL BAKIŞ
Liseden mezun olduktan sonra, sen ve sınıf arkadaşların, son yazınızı beraber geçirmek için bir yat kiralarsınız. Bir gece, bir kaza meydana gelir ve yat yanmaya başlar.. Söndürmeye çalışsanız bile başaramaz ve suya atlayıp kaçmaya başlarsınız.. Nasıl olduğunu bilemeden ıssız bir adada uyanırsın.. Şimdi, diğer hayatta kalanları kurtarmaya çalışırken hayatta kalmaya da çalışman gerekecek.. Bu macerada hayatta kalabilecek misin? Daha da önemlisi etrafındaki tüm kadınları baştan çıkarabilecek misin? Bu sana kalmış...
Paylaşılan Tarih: 23.10.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.3
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 816 MB
Oyun Boyutu APK: 206 MB
Oyun Konuları
3dcg, Adventure, Big ass, Big tits, Male protagonist, Sand box
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Stranded Dick oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - GDRIVE - MEGA
ANDROID
CLOUD - GDRIVE - MEGA
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 1823 Ekli dosyayı görüntüle 1824 Ekli dosyayı görüntüle 1825 Ekli dosyayı görüntüle 1826 Ekli dosyayı görüntüle 1827
ay.link sitesinde linke git tuşuna bastıktan sonra açılan sayfayı kapatıp tekrar aynı tuşa basın eğer bildirim.eu sitesine atıyor ve izin istiyorsa izin ver diyip gelen pencerede engelle tuşuna basarsanız sorunsuz devam edebilirsiniz.ay.link'ten sonra hiçbir şekilde eu sitesi gelmiyor bu yüzden indiremiyorum
ONU Bİ SAHNEDE OLUYO ÖĞLEN SANIRIM KIZ İLE ORMANDA DİKİLİYO ONU BULUOYN MANTAR HİKAYEDE GEÇİYO YANİBen yengeci pişiremiyorum nasol pişiricem mantar nasıl bulucam
Her oyundaki genel bakış yazan yere yeni sürümle birlikte gelen şeyleri yazsanız site adına daha iyi olmaz mıydıEkli dosyayı görüntüle 1822
GENEL BAKIŞ
Liseden mezun olduktan sonra, sen ve sınıf arkadaşların, son yazınızı beraber geçirmek için bir yat kiralarsınız. Bir gece, bir kaza meydana gelir ve yat yanmaya başlar.. Söndürmeye çalışsanız bile başaramaz ve suya atlayıp kaçmaya başlarsınız.. Nasıl olduğunu bilemeden ıssız bir adada uyanırsın.. Şimdi, diğer hayatta kalanları kurtarmaya çalışırken hayatta kalmaya da çalışman gerekecek.. Bu macerada hayatta kalabilecek misin? Daha da önemlisi etrafındaki tüm kadınları baştan çıkarabilecek misin? Bu sana kalmış...
Paylaşılan Tarih: 23.10.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.3
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 816 MB
Oyun Boyutu APK: 206 MB
Oyun Konuları
3dcg, Adventure, Big ass, Big tits, Male protagonist, Sand box
Oyunu nasıl açarım ?
- RAR'dan çıkarttıktan sonra Stranded Dick oyununu çalıştırın.
- Adult Oyun Çeviri Web sitemizdeki üyeliğiniz ile giriş yapabilirsiniz.
İNDİRME BUTONLARI
WINDOWS
CLOUD - GDRIVE - MEGA
ANDROID
CLOUD - GDRIVE - MEGA
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 1823 Ekli dosyayı görüntüle 1824 Ekli dosyayı görüntüle 1825 Ekli dosyayı görüntüle 1826 Ekli dosyayı görüntüle 1827
Güncelleme duyuruları konumuz var fakat sadece Tanınmış, Kıdemli ve Destekçi Plus üyelikleri olanlar görüntüleyebilir.Her oyundaki genel bakış yazan yere yeni sürümle birlikte gelen şeyleri yazsanız site adına daha iyi olmaz mıydı
Kayıt dosyaları oyunu silsenizde kalması gerekiyor yetkili kişiye soracağım.Ben 0.2 sürümünü oynamistim zamaninda kayitlarimda duruyordu simdi 0.3 u yukledim eskisini silip yenisini kurdum ama kayitlar gitmis. Kayitlarin kalmasi icin ne yapmamiz gerek baska oyunlar icin soruyorum yani ReckyRey
ürümde gelcekCazibe ve gücü nasıl arttırıyoruz bir de bir yerden sonra oyun döngüye girdi 120. gündeyim mağarı buldum fakat giremiyorum.