şuan %99 da bu ay içinde çıkar.Israrla bekliyorum 2 aydır tahmini ne zaman çıkacak artık
Oyunun güncellemesi %99 aşamasında son testleri yaptığını söylemiş yapımcı bu ay içinde çıkar ama Türkçe çevirisi hakkında bilgi veremiyoruz.Bu oyuna güncelleme ne zaman gelecek yazarmısınız bide buna benzer oyun varsa android için bana ismini yazarmısınız?
Peki bu oyuna benzer başka oyun varmı android için cevap için tşkOyunun güncellemesi %99 aşamasında son testleri yaptığını söylemiş yapımcı bu ay içinde çıkar ama Türkçe çevirisi hakkında bilgi veremiyoruz.
Adult Oyun Çeviri Discord Sunucusuna Katılmak İçin Tıkla! Discord sunucumuzdaki oyun kanalından öneri alabilirsiniz.Peki bu oyuna benzer başka oyun varmı android için cevap için tşk
HarbimiEkli dosyayı görüntüle 3694 turkçe yama icine gömülü
HarbiÇıkmış oyun indirme linkini koymuşlar Türkçesi ne zaman
Harbimi
şu an 0.3 indirebiliyor muyuz dostum
Suan icin herkese erısılmedı 0.3 patreon'a özel sunuldu herkese sunuldun mu ben iletirimşu an 0.3 indirebiliyor muyuz dostum
Siteye ne zaman gelir??Suan icin herkese erısılmedı 0.3 patreon'a özel sunuldu herkese sunuldun mu ben iletirim
Dosya'lara bakarlar Çevirmenler Hata,bug, fılan hata giderdiyse ceviri gelmezSiteye ne zaman gelir??
Anlam bozuklukları ve yazım hataları düzeltildikten sonra herkesin erişimine açılacaktır. Tarih belli değil.YENİ SÜRÜM NE ZMN HERKESE AÇIK OLACAK?