F
fasofiso
Kayıtlı Üye
kanka bu betaya girmişti güncellenip yeni mi bu oyun yani yakın zaman da mı güncellendiknk o yeni s
ürümde gelcek
kanka bu betaya girmişti güncellenip yeni mi bu oyun yani yakın zaman da mı güncellendiknk o yeni s
ürümde gelcek
sanırımkanka bu betaya girmişti güncellenip yeni mi bu oyun yani yakın zaman da mı güncellendi
Discord sunucumuzdaki yardım kanalından destek alabilirsiniz.Ateş yakmak için eşyalarım var ama ateşi nasıl yakacağım sürtürdüm birbirine ama yanmadı ateş. Nasıl yakacağım ateşi? Yardım edin!!!
Sorun sizinle alakalı.Ben oyunu indiremiyorum yardımcı olur musunuz indirme sayfasına yönlendiriliyorum inside bastığım zaman ..... ana makinesini görüntüleyemiyorsunuz gibi bisey söylüyor sayfayı açmıyor vpn kullanıp deniyorum yine olmuyor ve sadece bu oyunda değil diğer 2 3 oyunda da oldu bu sorun
TakipteyimYeni update ne zaman gelicek acaba. Hikayesi sardı ama çabuk bitti.
Ateş yakarken elleriniz yaralanıyor daha sonra Rachel ile konuşmanız gerekiyor.Aga Rachel ile banyo yap görevini yapamıyorum bide başka şekilde duş al diyor ama bir türlü çözemedim. Dc kullanmıyorum biri burdan özet geçerse sevinirim
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan daha detaylı yardım alabilirsiniz.Ateşi NAsıl YAkacaz?
Geldimde BEkleme Süresi VarJoin the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan daha detaylı yardım alabilirsiniz.
Tekrar atabilir misin?Geldimde BEkleme Süresi Var
ark attım kabul edermisin