MRainb0w
Yetkili
Net bir tarih yok.Yeni bölüm ne zaman gelir
Konusu kaliteliye benziyor oynanır
Maalesef hala düzeltilmemiş, ben düzeltildi diye biliyordum.oyundaki giriş hatasının düzeltildiği söylendi fakat hala hata var
Bazı oyunlarda login sorunu var ondan kaynaklı olabilir oyuna giriş yapabilmeniz için hatanın düzeltilmesini beklemeniz gerekmekte.Oyunu açarken kullanıcı adı şifremi girdikten sonra hata veriyor oyun açılmıyor. İnternet erişimim olmasına rağmen internet erişiminiz bulunmamaktadır diyor sebebi nedir acaba?
Düzeltildiğinde haber vereceğiz.Hatayla ilgili hala haber yok mu?
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Rachele yengeç pişirdim zehirlendik ama sonrasını yapamıyorum ne yapmam lazım hiçbir görevde ilerleyemiyorum
Net bir tarih yok.Ağa ne zaman gelecek güncelleme? son sürüme kadar mı güncelleniyor
Loginde problem var.arkadaşlar internet bağlantınız yok diye bildirim alıyorum oyuna girerken kullanıcı adı kısmında
Birçok oyunda login sorunu mevcut düzenleme lunca genel bilgi verilecek miLoginde problem var.
Bu oyunun login hatası düzeltildi diyr biliyorum ve diğer oyunlar ise ara ara ve yeni güncellemeler ile düzeltilecektir.Birçok oyunda login sorunu mevcut düzenleme lunca genel bilgi verilecek mi