CumaLee
Yazılımcı
Hayır gitmezoyuna güncelleme gelmiş sanırım şuan bu sürümü indirsem diğer sürümdeki save'im gidecek dimi?
Android -> Data -> AdultOyunCeviri -> (Oyun İsmi) burda bulabilirsiniz kayıt dosyasını.
Hayır gitmezoyuna güncelleme gelmiş sanırım şuan bu sürümü indirsem diğer sürümdeki save'im gidecek dimi?
gitmezoyuna güncelleme gelmiş sanırım şuan bu sürümü indirsem diğer sürümdeki save'im gidecek dimi?
Gitmez ben indirdiğimde eski save oyunda kayıtlıydı.oyuna güncelleme gelmiş sanırım şuan bu sürümü indirsem diğer sürümdeki save'im gidecek dimi?
Join the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan destek alabilirsiniz.Bambu evini nasıl yapıcam eşyaları topladım yap'a tıkladım karakter sabah ilk iş yapıcam dedi ama yapmadı nasıl yapmam gerekiyor yardımcı olursanız sevinirim
Net bir tarih yok şu an için.Oyunun yeni sürümü siteye ne zaman koyulur?
Tamamdır halettim gün geçmesi gerekiyormuşJoin the Adult Oyun Çeviri Discord Server! Discord sunucumuzdan destek alabilirsiniz.
Gerekli eşyaları topladıysan sağ üstten çantaya bas sonra tekrar sağ üstten yapım yerini aç ordan bul barakayı yapa tıkla hemen yapmazsa günlerin geçmesini bekleBir türlü barınağı inşa edemedim nasıl yapıcam onu
Kanka nerde şu taş allah için 30dk oldu bulamadım cıldırıcamUlan taş yo taş yok nerede bu taş ayeş ateş ne ateşi mağara adamına döndük
Ateş yakmak için taşa ihtiyacınız yok, bahsettiğiniz şey ot veya çalı gibi bir şey olmalı. Onu da yeni keşfettiğiniz mağaranın önünde bulabilirsiniz.Kanka nerde şu taş allah için 30dk oldu bulamadım cıldırıcam
Kanka bende olmadı kaç gün geçti yapmadıTamamdır halettim gün geçmesi gerekiyormuş
Bulabildin miörümcekle korkut görevini nasıl yapıcaz bilen var mı
neyi hallettin kardoTamamdır halettim gün geçmesi gerekiyormuş
Sarı saçlı olana bir kac gun deneyin sonra oluyor baslarda dal kirildi filan diyor sonra gorev oluyorBulabildin mi