umuthuysuz1
Kayıtlı Üye
kardeşemin sayfanın en altına ya da en üstüne git 1. sayfayı aç orada link var. Tüm oyunlarda aynı hepsi 1. sayfadaHem oyunu nereden indirebiliyoruz yani site ismi ne oyunun paralı bile olsa gidip indirmeye razıyım
kardeşemin sayfanın en altına ya da en üstüne git 1. sayfayı aç orada link var. Tüm oyunlarda aynı hepsi 1. sayfadaHem oyunu nereden indirebiliyoruz yani site ismi ne oyunun paralı bile olsa gidip indirmeye razıyım
istersen link atarım. ya da resimli olarak ne demek istediğimi gösteririm.Hem oyunu nereden indirebiliyoruz yani site ismi ne oyunun paralı bile olsa gidip indirmeye razıyım
Konusunda bulunan linklerden indirebilirsiniz.Hem oyunu nereden indirebiliyoruz yani site ismi ne oyunun paralı bile olsa gidip indirmeye razıyım
Tamamistersen link atarım. ya da resimli olarak ne demek istediğimi gösteririm.
Güncelleme geldimi
Betada şuan o yüzdenNeden indiremiyorum sürekli hesabım açık bu sitede ama giris yapin filan diyor zaten giris yaptim buraya
Ne zaman başladın oyuna bilmiyorum ama okuldaki kavga anının başından şuan ki son yere kadarlık kısmı yayimlamasi aylar sürdü düşün yani ya başka uğraştığı oyunları falan var ya da baya tembel aylar sonra falan yine bi bu kadar görürüz benceGüzel oyun konusa da güzel ama çok kısa aga yapımcı biraz da uzun yapıp geç yayınlasa daha iyi olurdu, neyse ki devamını beklemedeyim kesinlikle oynayın.
Geldi mi reis güncellemeGelecek ama net bir tarih yok
Evet geldi, son sürüm çevirisi yapıldı indirebilirsiniz.Geldi mi reis güncelleme