Bende aynı sorunu yaşıyorumoyunu yeni indirdim, oyun açılma ekranında nick ve parolayı girdip enterladıktan sonra hata veriyor, hata bildire basınca hiç bir şey olmuyor . ne kadar tekrarlasamda aynı sorunla karşılarşıyorum oyuna giremiyorum
oyunu yeni indirdim, oyun açılma ekranında nick ve parolayı girdip enterladıktan sonra hata veriyor, hata bildire basınca hiç bir şey olmuyor . ne kadar tekrarlasamda aynı sorunla karşılarşıyorum oyuna giremiyorum
Login ekranında bir hata var maalesef.Bende aynı sorunu yaşıyorum
Bazı oyunlarda login hatası oluyor. Bu hatanın olduğu oyunların bazılarını düzeltildi diğerleri ise oyunlara gelecek olan güncellemeler ile düzeltilecektir.oyun giriş ekranında hata veriyor. hata bildirimi yapmama rağmen oyun giriş yapmıyor lütfen yardım edin
Evet, gelecek.Bu oyun un dewam i gelecek dmi
Yapımcının yeni güncelleme çıkarmasına bağlı bir durum.Ne zaman peki uzun zamandir bekliyorum bunu bilgisi olan var mi
Şuan belli bir şey yok olunca oyuna terledilmiş başlığı ekleriz.Terkedilmiş gözüküyo...
Marttan beri paylaşımı yok ve destekçisi sayısı da 100'ün altında.
Hile modumu var oyundaoyuna girerken hile modu aktifleştirildi diyor ama bulamadım hile modunu dun indirdim oyunu
seversinÇok hojdır ☺