Kcrbrakx
Kayıtlı Üye
Ne zaman yapılırDevamı geldi fakat Türkçe çevirisi yapılmadı
Ne zaman yapılırDevamı geldi fakat Türkçe çevirisi yapılmadı
Ne zaman yapılır
Ne zaman yapılacağı belli değil ve devam sürümü değil.Ve bu devam sürümü ama İngilizce dimi
Net bir tarih yok.Devamı ne zaman gelir
( Neet and angel ) bu oyunu cevirmemek vatana millete ihanetir admin reyizEkli dosyayı görüntüle 4391
GENEL BAKIŞ
Rüyalarının kızıyla 3 aydır ilişki içerisinde olan genç bir erkek olarak oynuyorsun. Fakat işler düzgün ve senin için yolunda ilerliyormuş gibi görünürken, aslında her şey değişmek üzere. Ebeveynlerin konuşmak için oturtur ve her şeye karşı bakışını değiştirecek yeni fırsatlar ortaya çıkar. Önüne çıkan yepyeni cazibelerle, kendin olarak kalabilecek misin?
Paylaşılan Tarih: 28.07.2020
Destek Olmak İçin: Patreon
Sürüm: 0.2.1
Platformlar: Windows, Android
Dil Seçenekleri: Türkçe, İngilizce
Oyun Boyutu PC: 880 MB
Oyun Boyutu APK: 197 MB
Oyun Konuları
Oyunu nasıl açarım ?3DCG, Animated, Male protagonist, Oral sex, Mobile game, Milf, Handjob, Foreplay, Non-penetrative sex, School setting, Doggy style
RAR'dan çıkarttıktan sonra Stay True, Stay You oyununu çalıştırın.
İNDİR
WINDOWS
CLOUD - GDRIVE - MEGA
ANDROID
CLOUD - GDRIVE - MEGA
GÖRSELLER
Ekli dosyayı görüntüle 1709 Ekli dosyayı görüntüle 1710 Ekli dosyayı görüntüle 1711 Ekli dosyayı görüntüle 1712 Ekli dosyayı görüntüle 1713
Net bir tarih yok maalesef.güncelleme ne zamana gelir
Oyun zaten kısa ama ilk seçimden falan bittiyse seçiminize bağlı olarak bitmiş olabilir.Oyun hemen bitti ama niye ??
Okul da bir kıza yardım ederken bitti :dOyun zaten kısa ama ilk seçimden falan bittiyse seçiminize bağlı olarak bitmiş olabilir.
Seçiminize bağlı olarak bitme ihtimali var dikkatli seçim yapınız hatta seçimlerde kayıt alırsanız daha sağlıklı olur.Okul da bir kıza yardım ederken bitti :d
Hocam bana android için önerebileceğin çok iyi dediğin istediklerini veriyor ve uzun dediğiniz oyun varsa söyleyebilir misin 2-3 seçenekOyun zaten kısa ama ilk seçimden falan bittiyse seçiminize bağlı olarak bitmiş olabilir.
Acting LessonsHocam bana android için önerebileceğin çok iyi dediğin istediklerini veriyor ve uzun dediğiniz oyun varsa söyleyebilir misin 2-3 seçenek