Shut Up and Dance Türkçe - Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - Steam Yetişkin Oyunları - Adult Oyun - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Shut Up and Dance Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
Bölüm 10 Part 2 V.1.3
D

darq4578

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
galeri siyah ekranda kalıyor birşey yapılır umarım

B

berkecan12312y1

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Oyuna girdim 2 kere oynadım kaydettimde şimdi giremiyorum girmiyor oyuna hep giriş ekranında kalıyor neden acaba bilen varmı silip geride yükledim ama olmuyor

dmog123

dmog123

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Kendi kendine kapanıyor son zamanlarda oyunlar hep sorunlu

Phoenix

Phoenix

Moderatör
Editör
Kredi
0₺
Kendi kendine kapanıyor son zamanlarda oyunlar hep sorunlu
Bu oyunun render kalitesinden, oyun motorundan ve kullandığınız aygıttan dolayı oluyor renderlar üst üste binince motor kaldıramıyor crash verip kapatıyor kendini. Bunu ben de bazı oyunlarda yaşıyorum Türkçe ya da İngilizce oyunlar fark etmeksizin. Yapmanız gerekn yavaş bir hızda ilerlemeniz ve kapanırsa tekrar açmanız.

E

engindh

Kayıtlı Üye
Kredi
180₺
Merhaba android versiyonda plaj sahnesinde oyundan atiyor. Bununla ilgili ne yapmak gerekiyor

dmog123

dmog123

Kayıtlı Üye
Kredi
0₺
Bu oyunun render kalitesinden, oyun motorundan ve kullandığınız aygıttan dolayı oluyor renderlar üst üste binince motor kaldıramıyor crash verip kapatıyor kendini. Bunu ben de bazı oyunlarda yaşıyorum Türkçe ya da İngilizce oyunlar fark etmeksizin. Yapmanız gerekn yavaş bir hızda ilerlemeniz ve kapanırsa tekrar açmanız.
Oyun bozuk mutfakta sürekli aynı sahnede çöküyor oyun devam etmiyor

Üst Alt