Son Konular
Ben indirdim oynadımda şimdi oyuna giriş yapamıyorum girmiyor şifre ve kullanıcı adıda doğru silip tekrar yükledim olmuyor hep giriş ekranında kalıyor neden acabaEvet eklendi tekrar indirip türkçe oynayabilirsin.
Hatayı bildirdiğiniz için teşekkürler. Düzeltildi.Bölüm 13 değil 10. Bölüm Part 2
Bu oyunun render kalitesinden, oyun motorundan ve kullandığınız aygıttan dolayı oluyor renderlar üst üste binince motor kaldıramıyor crash verip kapatıyor kendini. Bunu ben de bazı oyunlarda yaşıyorum Türkçe ya da İngilizce oyunlar fark etmeksizin. Yapmanız gerekn yavaş bir hızda ilerlemeniz ve kapanırsa tekrar açmanız.Kendi kendine kapanıyor son zamanlarda oyunlar hep sorunlu
Modu seçme sarah masaj yapmasınMerhaba android versiyonda plaj sahnesinde oyundan atiyor. Bununla ilgili ne yapmak gerekiyor
Oyun bozuk mutfakta sürekli aynı sahnede çöküyor oyun devam etmiyorBu oyunun render kalitesinden, oyun motorundan ve kullandığınız aygıttan dolayı oluyor renderlar üst üste binince motor kaldıramıyor crash verip kapatıyor kendini. Bunu ben de bazı oyunlarda yaşıyorum Türkçe ya da İngilizce oyunlar fark etmeksizin. Yapmanız gerekn yavaş bir hızda ilerlemeniz ve kapanırsa tekrar açmanız.
kayıt dosyanızı özelden atar mısınız bakacağım.Oyun bozuk mutfakta sürekli aynı sahnede çöküyor oyun devam etmiyor