Lunael
Yetkili
Net bir tarih yok. Yeni sürümleri ne zaman yayınlayacağımızı söylemiyoruz.Oyun ne zaman güncel sürüme güncellenecek?
Net bir tarih yok. Yeni sürümleri ne zaman yayınlayacağımızı söylemiyoruz.Oyun ne zaman güncel sürüme güncellenecek?
Eksik indiriyor olabilirsiniz. IDM ile indirmeyi deneyiniz.Oyunu indirdim ama arşiv biçimi bilinmiyor veya bozuk hatası alıyorum. winrar güncel bu arada
IDM ile indirmeyi dene derken anlaymadım tam olarak. cloud dan giriyorum indiriyorum direktEksik indiriyor olabilirsiniz. IDM ile indirmeyi deneyiniz.
IDM programını kurmanızı öneririm. Bir dosyayı en stabil şekilde indirmenize yarıyor.IDM ile indirmeyi dene derken anlaymadım tam olarak. cloud dan giriyorum indiriyorum direkt
Eksik inmiş tekrardan indiriniz.Oyunu indirdim ama arşiv biçimi bilinmiyor veya bozuk hatası alıyorum. winrar güncel bu arada
IDM veya FDM programını kullanırsanız bu tarz problemleri en aza indirgemiş olursunuz. YouTube üzerinde detaylı videoları var göz atabilirsiniz.IDM ile indirmeyi dene derken anlaymadım tam olarak. cloud dan giriyorum indiriyorum direkt
Hepsi içine dahildir.S1 ve S2 nerede S3 sanırım bu.
Yardımın için teşekkürler. bakalım dediğin programlara.IDM veya FDM programını kullanırsanız bu tarz problemleri en aza indirgemiş olursunuz. YouTube üzerinde detaylı videoları var göz atabilirsiniz.
Tekrar indirdim cloud dan ama yine arşiv biçimi bilinmiyor veya bozuk diyor. Rar'a sağ tıklayıp dosyaya çıkar dediğimiz yerde -sıkıştır e posta gönder -arşive ekle falan çıkıyor cloud'da bi sıkıntı olabilir mi ?Eksik inmiş tekrardan indiriniz.
Virüs programınız açıksa kapatınız. Gerekli dosyaları siliyor olabilir.Tekrar indirdim cloud dan ama yine arşiv biçimi bilinmiyor veya bozuk diyor.
Yok açık değil Treasure of Nadia açılmıyordu o yüzden kapadım hala kapalı Treasure of Nadia yı oynayabiliyorum.Virüs programınız açıksa kapatınız. Gerekli dosyaları siliyor olabilir.
Cloud'dan kaynaklı bir şey olduğunu sanmıyorum. İnen dosyanın boyutuna bakıp söyleyebilir misiniz?Tekrar indirdim cloud dan ama yine arşiv biçimi bilinmiyor veya bozuk diyor. Rar'a sağ tıklayıp dosyaya çıkar dediğimiz yerde -sıkıştır e posta gönder -arşive ekle falan çıkıyor cloud'da bi sıkıntı olabilir mi ?
Hepsi dahildir.S1 ve S2 nerede S3 sanırım bu.
Tekrar indirdiğinizde bu programlardan birini kullandınız mı?Yardımın için teşekkürler. bakalım dediğin programlara.
Hayır kullanmadım ama başka oyun indirdim kullanmadan çalıştı dosya boyutu 4gbTekrar indirdiğinizde bu programlardan birini kullandınız mı?
Oyun eksik inmemiş gibi duruyor. Discord sunucumuza katılıp #yardım-ve-hatalar kanalına bunu bildirir misiniz? Yazılımcımız yardımcı olacaktır.Hayır kullanmadım ama başka oyun indirdim kullanmadan çalıştı dosya boyutu 4gb