Kayıt dosyalarını depolamak için izin istenmesi gerekiyor.Tüm dosyalara erişim istiyor?
Kayıt dosyalarını depolamak için izin istenmesi gerekiyor.Tüm dosyalara erişim istiyor?
Erişim ayı ne Zaman biter acabaMuhtemelen erişim ayından sonra güncellenecektir.
25 Martta bitiyor, yapay zeka ve çizgi romanlar herkesin erişimine açılacak fakat Türkçe oyunlar belli bir süre daha betada kalacaktır.Erişim ayı ne Zaman biter acaba
Oyun en son 20.07.2020 tarihinde güncelleme aldı.Bu güncelleme Yeni değil mi ona göre indiricem
Exe ile birlikte indirmeniz gerekiyor. Exe'yi de indirdikten sonra çalıştırabilirsiniz..aoc ile indi nası açabilirim ben bunu
hallettim teşekkür ederimExe ile birlikte indirmeniz gerekiyor. Exe'yi de indirdikten sonra çalıştırabilirsiniz.
Rica ederim.hallettim teşekkür ederim
Hayır exelerde virüs bulunmuyor çeviri dosyalarını korumak için şifrelediğimiz için defender içini tarayamıyor o yüzden hata alıyorsunuz. Antivirüsü kapatarak oyunu açabilirsiniz..exe dosyası virüslü mü? Antivirüs dosyayı açmamı engelliyor.
Özel çeviriler ekstra üyelik gerektiriyor. Normalini indirirseniz sorun yaşamazsınız, iyi oyunlar.Yanlış dosyayı indirmişim şimdi farkettim
Yeterli yeriniz olmayabilir.Arkadaşlar bende uygulama yüklenmedi diyor