Hesabınıza yansıması 15 - 30 dakika aras sürüyor.Bi kere daha almıştım hemen gelmişti bu gelmedi hala
EvetSezon 3 diyor ben bu sürümü indirirsem eğer 1.sezondan mı başlıyor ?
Yapımcı tarafından güncellendi, sitemizde ne zaman güncellenir herhangi bir bilgi yok.Yeni sürüm ne zaman gelicek bilgisi olan var mı
Hangi alternatif indirme sitesini kullanıyorsunuz?Oyunu indirmek istiyorum ama dosya yok diyor iniyor yarısında durup dosya yok diyor
Normal oyunu oynadıktan sonra yılbaşı sürümünü oynamanız daha uygun olacaktır. Oyunun karakterlerini öğrenmeniz açısından.Önce yılbaşı sürümünü mü oynamamız gerekiyor yoksa normal sürümü mü ?
Anladım teşekkürlerNormal oyunu oynadıktan sonra yılbaşı sürümünü oynamanız daha uygun olacaktır. Oyunun karakterlerini öğrenmeniz açısından.
Birde Summer With Mia 2 için normal Türkçe gelecek mi ?Normal oyunu oynadıktan sonra yılbaşı sürümünü oynamanız daha uygun olacaktır. Oyunun karakterlerini öğrenmeniz açısından.
Rica ederim.Anladım teşekkürler
Net bir şey söyleyemiyoruz.Birde Summer With Mia 2 için normal Türkçe gelecek mi ?
Genel bakış kısmında yazıyor.Oyunu oynayanlar nasıl bir oyun olduğunu spoiler vermeden söyleyebilirler mi? Güzel gibi gözüküyor.