S
Silinen üye 28892
1. Sayfaya gelip indir butonlarının altına gözükmesi lazım.indirme linkleri görünmüyor bende
1. Sayfaya gelip indir butonlarının altına gözükmesi lazım.indirme linkleri görünmüyor bende
Hocam yazdimda çok fazla oyun var ama Türkçe çeviri bir elin parmağını geçecek kadar değil nedeni nedirArama butonuna ' 2DCG ' yazarak aratırsanız, 2D oyunları listelemiş olursunuz. Beğendiğinizi seçersiniz.
Türkçe oyunlarımız çok ama aradığınız tarzda az var. Elimizden geldiğince en çok istek alan oyunları çevirmeye çalışıyoruz.Hocam yazdimda çok fazla oyun var ama Türkçe çeviri bir elin parmağını geçecek kadar değil nedeni nedir
Şuan erişim ayındayız farklı birçok oyunla uğraşılıyor tam olarak yeni sürümüne ne zaman güncellenir belli değil en kısa sürede güncellenecektir.Hocam yeni sürüm ne zaman gelecek
Henüz net bir tarih yok.Yeni sürümün ne zaman gelecegine dair bir değişiklik var mı?
Oyunun yapımcısı, yeni sürümün önümüzdeki saatlerde çıkacağını söyledi.Oyun güzelmiş yeni sürümün geleceği tarih hala belirsiz mi?
0.16.0d miydi neydi onu indirdim de buradaki sürümle oynadığım save ler çalışmıyor biraz oynuyorsun sonra hata verip ana menüye atıyor sanırım elimdeki save dosyaları Türkçe olduğu için olabilir emin değilim.Oyunun yapımcısı, yeni sürümün önümüzdeki saatlerde çıkacağını söyledi.
Farklı oyunlarda kayıt dosyası kullanırsanız böyle hata almanız normaldir.0.16.0d miydi neydi onu indirdim de buradaki sürümle oynadığım save ler çalışmıyor biraz oynuyorsun sonra hata verip ana menüye atıyor sanırım elimdeki save dosyaları Türkçe olduğu için olabilir emin değilim.
Sıraya alınıp en kısa sürede güncellenecektir.Son sürüm yayınlandı ceviri ne zaman gelir?
Konunun ilk sayfasında bulunan indirme linkleri üzerinden indirebilirsiniz. Oyunları indirirken yönlendirme sayfası olan Ay.link nasıl geçilir?Ben bunu nasıl indirecem yarım saattir indirmeye çalışıyorum indiremiyorum bilen varsa nolur yardım etsin basım argidi
TEŞEKKÜRLERKonunun ilk sayfasında bulunan indirme linkleri üzerinden indirebilirsiniz. Oyunları indirirken yönlendirme sayfası olan Ay.link nasıl geçilir?
Ben bitirdim güncellemeyi bekliyorum ama bir görev bitmedi havuz görevi. Şimdi her sabah tekrar tekrar yaptım bir şey olmadı hala devam etmem gerekiyor diyor hala devam etmem mi lazım yoksa güncelleme gelince mi devam edeyim? Yanlış bir oyuna yazdım kusura bakmayın