Savior Türkçe - Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Hoş geldiniz Adult Oyun Çeviri | Türkçe Yetişkin Oyunlar - Adult Oyunlar - +18 Oyunlar - Yetişkin Oyunları - Türkçe Adult Çizgi Roman

Sitemize hoş geldiniz, içeriklerimize erişebilmek için sitemize üye olmalı veya giriş yapmalısınız. Bu sitenin içerikleri +18 yetişkin kişilere hitap etmektedir. Eğer 18 yaşından küçükseniz, siteden çıkmanız gerekmektedir. Sitemize kayıt olursanız, 18 yaşından büyük olduğunuzu doğrulamış sayılırsınız.

Devamı Gelecek Renpy Android Türkçe Savior Türkçe

• Konuyu başlatan Mackenzie
  • Başlangıç tarihi
Güncel Sürüm Bilgisi
0.14c
B

basedilmez54

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Kesinlikle çok iyi bir oyun. Şahsi kanaatim Badik ten bile iyi.konusu mükembel. Görseller oldukça iyi. Tek kelimeyle insanı içine çekiyor. En favori oyunum. Emeği geçen herkese teşekkürler. Türk yapımı olması da ayrı bir gurur kaynağı.

B

basedilmez54

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Şimdi 3 kez oynayacağım

M

muselfbrr2013

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Arkadaş harikaydı tadı damağımda kaldı güncelleme ne zaman gelir

Y

Yusufkk55

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bu oyunun yeni sürümü çıktı ne zaman çevirilir

D

delll2

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Bir Türk yapımı oyunda türbanli karakter vardı o bu oyun mu ?

S

selimefekocaa

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
hikayesi çok iyi ve sürükleyici ama seçimler o kadar az ki bazen sıkılıp sahneleri geçiyorum.
insan oynarken bunu bu kadar okuyacağıma kitap okurum diye söyleniyor ister istemez.

LfkCn

LfkCn

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
oyun şahane şu ana kadar 30dan fazla oyun oynamışımdır bu tarz ama hikaye olarak en çok saran bu oldu beni. (sunum ve kalite açısından değil, konu olarak) karakterlerin modellemeleri falan çok iyi animasyonlar da iyi umarım devamı gelir.

quaresmaaa

quaresmaaa

Kayıtlı Üye
Kredi
0$
Devamını bekliyoruz çok sağlam oyun

Üst Alt