Ekranı parmağınız ile yukarı kaydırın hızlı menü tekrar açılacaktır.Oyunu kaydedemiyorum, alttaki slot kayboldu, ne geri alabiliyorum ne kaydedebiliyorum. Bilen varsa yazsın lütfen.
Daha yeni çıkmış, elimizden geldiği en kısa sürede çevirmeye çalışırız ama paylaşılma tarihi hakkında net bir tarih yok.0.10 gelmiş galiba beklemedeyiz Türkçesini.
Savior daha önce çıktı.Oyun sarıyor sarmasına da, bu mclerin yüzünün gözükmediği oyunlara bi tık ayar oluyorum.
Ayrıca project atmosfer ile benzerlikleri var, gerçi hangisi daha önce çıktı bilmiyorum ama, ben ilk önce p.a oynadığım için böyle yazıyorum. Uzun lafın kısası renderları güzel ve hikayeside merak uyandırıcı, oynamanızı tavsiye ederim.
Savior daha eski bir oyun.Oyun sarıyor sarmasına da, bu mclerin yüzünün gözükmediği oyunlara bi tık ayar oluyorum.
Ayrıca project atmosfer ile benzerlikleri var, gerçi hangisi daha önce çıktı bilmiyorum ama, ben ilk önce p.a oynadığım için böyle yazıyorum. Uzun lafın kısası renderları güzel ve hikayeside merak uyandırıcı, oynamanızı tavsiye ederim.
Çevirilerin durumu hakkında bir bilgi veremiyoruz.0.10 ne zaman çevrilecek?
Türkçe oyunlarımızı elimizden geldiğince en kısa sürede güncelleyip yayınlamayı hedefliyoruz.0.10 ne zaman çevrilecek?
Yeni bölümünün türkçesinin ne zaman geleceğine dair net bir tarih yok.Oyunun hikayesi grafikleri animasyonları çok güzel sardı yeni bölümleri bekliyorum
Konu içinde '' Paylaşılan Tarih '' kısmına bakarak en son ne zaman yeni bölümün geldiğini görebilirsiniz.yeni bölüm geldimi ?
Öncelikle böyle güzel bir oyunun Türk yapımı olması gurur verici, oldukça başarılı bir oyuna benziyor. Oyuna hakim olan arkadaşlara bir sorum olacak oynamaya başlamadan önce bu yukarıda yer alan iyi ve kötü yeri bir şeyleri etkilicek belli. Ne yapmalıyım tavsiye var mı yada walkthrough var mıdır ? Bana kalırsa full evil yolundan giderim
Açılıyor, sadece beklemen gerek. Oyun dosyalarının işlenmesi bittikten sonra açılacaktır. Kullandığın cihazın donanımına göre değişiyor beklediğin süre.sitenin logosu gözüküyor açılmıyor yardım edebilecek varmı