S
Silinen üye 65594
Oyun loading ekranında kaldı ilerlemiyor yardım eder misiniz ? XRP
Yetiyor sorun şu kadın seçince oynayabiliyorum ama erkek seçince oynayamıyorum XRPOyunu oynamak için sistem gereksinimlerin yetiyor mu ?
Oyuna yeni güncelleme geldi.Sorunlar olabilir.Erkek olarak oynamak için yeni sürüm bekleyebilirsin.İyi oyunlarYetiyor sorun şu kadın seçince oynayabiliyorum ama erkek seçince oynayamıyorum XRP
Teşekkürler XRPOyuna yeni güncelleme geldi.Sorunlar olabilir.Erkek olarak oynamak için yeni sürüm bekleyebilirsin.İyi oyunlar
Editörümüz müsait olduğu zaman güncelleyecektir.4.8 sürümü çıktı, bilginize
tamamdır.Editörümüz müsait olduğu zaman güncelleyecektir.
Editörümüze ilettim, en kısa zamanda ilgilenecektir.Linkler Çalışmıyor. (Normal Sürüm)
GüncellendiLinkler Çalışmıyor. (Normal Sürüm)
Kendin indirip oynarak bize arasındaki farklı anlatabilirsin.İlk olarak major 0.6 sürümü nedir onu merak etmiştim betadan farkı ne bunun dışında da betanın 1.5 sürümü çıktı
Farkları şu 0.6 sürümü fazlası ile bug içeriyor karakter oluşturma vb. Kısımlara sahip değil ve kontroller daha ham ama 1.3 betaya göre bir karı var oda kadın ana karakter ve onun ana hikayesini oynama imkanı ama 0.6 sürümünde sonra oyunun kadın kısmını ayırıp "Pretty Mia Desires" isimli yeni bir oyuna dönüştürüldü yani 0.6 sürümü aslında 2 adet prototip oyun iken 1.3 sürümü 0.6 sürümünün erkek kısmının güncellenmiş ve geliştirilmiş haliKendin indirip oynarak bize arasındaki farklı anlatabilirsin.