GüncellendiiiiiiiiiBizi takip etmeye devam et güncellendigi gibi burada
Güncellendiiiiiiiii
Konuyla alakasız ama Wild Life adında bir oyun var. Acaba bu oyunu da bir gün adult oyun çeviri de görür müyüz?Yapımcının patreon sayfasında güncellendi. Yakında Adult oyun çeviride
Konuyla alakasız ama Wild Life adında bir oyun var. Acaba bu oyunu da bir gün adult oyun çeviri de görür müyüz?
Tamamdır teşekkür ediyorumHer oyunu foruma ekleyemiyoruz.Bazı kriterlere uyması gerekiyor.Wild life oyunu ise malesef kriterlerimize uymuyor.Önerin ve dikkatin için teşekkürler.Bizi takip etmeye devam et
Dostum, hatirladigim kadarıyla evde gta san daki gibi bir kayıt haznesi var yatağında oraya giderek oyunu kaydedebilirsin. Eğer yoksa yatağına yattığında kaydet butonu çıkması lazım. İkisinden biri. Oyunda şuan için görev sayısı çok az, oyun geliştirilmeye devam ediyor. İlerleyen aşamalar için çok büyük umut vadeden bir oyun takip etmeni öneririm.ilk 4 görev yaptım sonra hiç görev gelmedi bide oyunu nasıl kayıt ediyoruz
Tamamdır teşekkür ediyorum
adamsınız, indirme transfer yazan kısımda dosya bulunamadı diyor haberiniz olsunMüjde oyunun yeni sürümü artık sitemizde... Denemek için indirmelisin
HarikasınızMüjde oyunun yeni sürümü artık sitemizde... Denemek için indirmelisin
Yatağına yattığın zaman kaydetme çıkması gerekiyor.Oyunu nasıl kaydediyoruz ? Bulamadım
Bug'a giriyor oyun sürekli bazen çıkmıyor oyunu kapatıp açıyorum o zaman çıkıyor. Teşekkürler.Yatağına yattığın zaman kaydetme çıkması gerekiyor.
Rica ederim.Bug'a giriyor oyun sürekli bazen çıkmıyor oyunu kapatıp açıyorum o zaman çıkıyor. Teşekkürler.
Oyun zaten directx 10 destekli. Çalışır.Directx Sürüm 10 da çalışır mı ?