C
cnythbr33
Kayıtlı Üye
çözülen varsa yazarmısın ona göre indirmeleri yapalım imdiden saolMaalesef şu an çözülmedi.
çözülen varsa yazarmısın ona göre indirmeleri yapalım imdiden saolMaalesef şu an çözülmedi.
Üstteki yorumlara bakarsanız giriş kısmında bir hata olduğunu yazmıştık. En kısa sürede düzeltilecek.Oyunu indirdim şifre parola gidip giriş yap dediğimde hata veriyor yok say dediğim de ekrana tekrar dönüyor internet erişimi hatası geliyor. Şimdi diyeceksin internet sorunu ama internette sorun yok.Ekli dosyayı görüntüle 13919Ekli dosyayı görüntüle 13920
Oyundaki hata düzeltildi mi ?Üstteki yorumlara bakarsanız giriş kısmında bir hata olduğunu yazmıştık. En kısa sürede düzeltilecek.
Maalesef.Oyundaki hata düzeltildi mi ?
Login sorunundan kaynaklı olabilmekte şuan bir çözümü yok düzeltilecek ama.hata oluştu diyor açılmıyo ki oyun
Düzeldiğinde duyuru atılacak.henüz düzelmemiş
Daha düzeltilmedi maalesef.oyun girişindeki hata düzeldimi ona göre indiricemde
Discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Pcde oynarken çok keyifliydi mobilden tekrardan oynayayım dedim ama sanırım düzgün çalışmıyor. Daha ilk pencere görevini bile geçemedim tornavidayı seçiyorum ama açmıyor bilen var mı ya