Oyunun internette rehberi varsa bakabilirsiniz ya da discord sunucumuza katılarak yardım alabilirsiniz.Domiek i takip et görevi nasıl yapılıyor acil yardim
Yapımcısı oyunu yarıda bırakıp gitmiş bu yüzden böyle yazması normal çünkü oyun yarıda bırakılmış.Ekli dosyayı görüntüle 13206oyun final olmasına rağmen geliştirmesi olması normalmi ?
oyunun başlığındaki etiket düzeltilmeli o zaman final yerine yarıda bırakılmış yazsaydı hiç indirmezdimYapımcısı oyunu yarıda bırakıp gitmiş bu yüzden böyle yazması normal çünkü oyun yarıda bırakılmış.
Yapımcı erken final verdi.oyunun başlığındaki etiket düzeltilmeli o zaman final yerine yarıda bırakılmış yazsaydı hiç indirmezdim
Eğer giriş yap tuşuna bastığınız halde bir teki alamıyorsanız; internet bağlantınızın açık olup olmadığından emin olun. Eğer bağlantınız olduğu halde bir tepki yoksa VPN kullanmayı deneyin (UrbanVPN indirip Türkiye'ye bağlanabilirsiniz tavsiyemiz budur) veya başka bir ağa bağlanın.oyunu indirdim fakat girişte bilgilerimi kabul etmiyor doğru olmasına rağmen şifremi bile değiştirdim yine de tekrar deneyiniz dedi
Şuan bazı oyunlar bu tarz bir hata veriyor oyunu oynamak istiyorsanız hatanın çözümünü beklemeniz gerekiyor.Oyunu indirdim kullanıcı adı ve şifre yazıyorum daha sonra giriş yap dediğim zaman hata veriyor hatayı bildir diye buton fılan cıkıyor cozumu nedir
Aşağıya bıraktığım konudaki adımları izlemen gerek.İndiremiyorum bende reklamları gecemiyorumki 1saattir deniyorum ayni reklamlara döngü oluyor linklere hiç daha erisemedim
Maalesef şu an çözülmedi.internet yok hatası çzüldümü ?
Bir oyunun çevirisinin gelmesi için çok fazla istek olması lazım.Bad bobby saga dark path PC oyununu cevirirmisin kaç yere yazdım kimse cevirmiyo inşallah çevirirsin kral