Hatalar Discord üzerinden de bildirildi, farkındayız oyunda sıkıntılar olduğunun. Yazılımcımız etkinlik oyunlarındaki hataları gidermek için uğraşıyor.evet, hata devam ediyor ve oyunda "Anılar" kısmına erişilmiyor.
Paranın karşılığını alamadığın konu ne tam olarak? Oyunu Türkçe bir şekilde yayınladıktan sonra bazı cihazlarda sorunsuz olup bazı cihazlarda bizden kaynaklı olmayan cihazınızdan kaynaklı olan sorunu düzeltmek için çaba sarfetmemiz mi? Etkinliğin 35-40 gün süreceğini yazmışım zaten, aldığınız şeyleri okumadığınız araştırmadığınız için bu tarz beklentilere giriyorsunuz.bu sitede aldığım son oyun/etkinlik...İnsanlara bedava birşeyler vermiyorsunuz.Herkes parasının karşılığını bekliyor.Yapamıyorsanız sallamayın insanlar. En kısa sürede eklenecek ,düzeltecek vs.
Net bir tarih veremiyoruz maalesefAga bu oyun ne zaman ücretsiz olucak?
3. sezon 3. bölümŞu an kaçıncı bölümde oyun?
Finale daha var gibi. Benim şahsi görüşüm en az 1 sezon daha gelir. Ki yapımcı bölümleri çok kısa tutuyorbu oyunun final yapmasına daha var mı arkadaşlar no more secret adlı oyunun yapımcısı yapıyor sanırım ve gerçekten efsane bir oyundu o oyun bu oyununda süper olduğundan şüphem yok ama final yapmış oyunları oynamayı tercih ediyorum var mı haber çok mu daha finale eğer çoksa beklemeyebilirim.
değerli yorumların için çok teşekkürler finali beklemeden indireceğim o zaman.Finale daha var gibi. Benim şahsi görüşüm en az 1 sezon daha gelir. Ki yapımcı bölümleri çok kısa tutuyor
Rica ederimdeğerli yorumların için çok teşekkürler finali beklemeden indireceğim o zaman.