MRainb0w
Yetkili
Net bir tarih yok.3 ne zaman gelir?
Net bir tarih yok.3 ne zaman gelir?
başlat kısmına %appdata% yaz renpy klasörünün içerisindedir.pc de save dosyası nereye kaydediyor birtürlü bulamadım C de AOC klasörü içinde yok
yok hocam en güvenilir forumdan indiriyorsun trojen veya virüs yok tertemiz indirebilirsin sadece çıkan reklamları geç ve çıkan reklamlardan uygulamaları indirme anlarsın zaten iyi oyunlar iyi forumlarbi sıkıntı çıkmaz demi hocam indiriyom ama virüs falan
Bilgisayar üzerinden oyunları indirdikten sonra sıkıntı çıkarmaması için anti virüsün kapatılmasını tavsiye etmemizin sebebi oyunlardaki çevirilerin güvenliği nedeniyle kilitlenmesi ve tüm oyun dosyalarının tek bir dosyaya gömülerek paketlenmesi. Bu paketlenmiş dosyaları anti virüsler okuyup tarayamadığı için sakıncalı dosya olarak görüp oyunu silebiliyor. Dilersen için rahat etsin diye anti virüsünü veya Defender'ını kapatmadan da oynayabilirsin ancak oyunu silebilir.bi sıkıntı çıkmaz demi hocam indiriyom ama virüs falan
Bu tarz oyunların çoğunda ya telif haklarını gözetmeden oyuna ekliyor yapımcılar ya da belli bir süreliğine müzik satın alıyorlar, net bir bilgim yok ancak müzikleri kaldırıldıysa muhtemelen telif mevzusundan ötürü kaldırılmıştır.Bu oyunda güzel müzikler vardı tekrar oynamak istedim(pc) ve müzikler yok sorun oyunda mı ?
Muhtemelen yalnızca oyunun uygulamasını zipten çıkarttın, .aoc uzantılı dosyayı da zipten çıkartıp ikisi aynı klasörün içindeyken çalıştırman lazım.''the application was unable to load a required component'' diye bir hata alıyorum nasıl çözebilirim?
Peki hiç müzik olmaması normal mi ? Tüm müziklermi telif yedi anlamadım. Ve sürekli hata vermeside garip yoksay diyip devam ediyorum ama daha önce böyle olmamıştıBu tarz oyunların çoğunda ya telif haklarını gözetmeden oyuna ekliyor yapımcılar ya da belli bir süreliğine müzik satın alıyorlar, net bir bilgim yok ancak müzikleri kaldırıldıysa muhtemelen telif mevzusundan ötürü kaldırılmıştır.
Yapımcının bıraktığı hatalar sonraki sürüm düzelir muhtemelen, Türkçesinde olan hataları da biz sonraki sürümde düzeltiriz.Peki hiç müzik olmaması normal mi ? Tüm müziklermi telif yedi anlamadım. Ve sürekli hata vermeside garip yoksay diyip devam ediyorum ama daha önce böyle olmamıştı
Exe ve aoc dosyası aynı klasörde olmasına rağmen bende de aynı hatayı veriyor. Ne yapmam lazım ?Muhtemelen yalnızca oyunun uygulamasını zipten çıkarttın, .aoc uzantılı dosyayı da zipten çıkartıp ikisi aynı klasörün içindeyken çalıştırman lazım.
Oyunu Cloud üzerinden indirdiysen bazen oyunun dosya adını bozabiliyor Cloud, dosya adının hatada yazdığı gibi olup olmadığını kontrol et.Exe ve aoc dosyası aynı klasörde olmasına rağmen bende de aynı hatayı veriyor. Ne yapmam lazım ?
İsimlerine bakın.Exe ve aoc dosyası aynı klasörde olmasına rağmen bende de aynı hatayı veriyor. Ne yapmam lazım ?
Açık dünya yok seçimlere göre ilerliyorbu oyun açık dünyalı görev şeklinde ilerleyen bir oyun mu yoksa görsel roman şeçimlerimize göre mi ilerliyor