Hasaki
Kayıtlı Üye
Mega linki sağlam oradan indirme yapabilirsinizAndroid Oyun dosyalarında 2 tanesi bozuk yenileyebilir misiniz lütfen
Mega linki sağlam oradan indirme yapabilirsinizAndroid Oyun dosyalarında 2 tanesi bozuk yenileyebilir misiniz lütfen
Linkler çalışmıyor
Android linklerinden bahsediyorsanız, mega halen sağlam oradan indirebilirsinizLinkler bozuk
Buna cevap buldun mu?Oyunda android sürümde hızlı kaydetme, kaydetme ve geri alma gibi altta olan tuşları yok. Nasıl açarım?
Çalışıyorwindows linkleri çalışıyormu
Megadan indirinizAndroid could linki yok
Parmağınızla ekranda sağ sol yapın veya aşağıdan yukarıya kaydırınBuna cevap buldun mu?
Bunlari yaptım ama yine de olmuyorParmağınızla ekranda sağ sol yapın veya aşağıdan yukarıya kaydırın
Oyunun dosyası olan '.aoc' uzantılı dosyanın adı değişmiş olabilir Cloud üzerinden indirdiysen, dosyanın adıyla hatada çıkan ad aynı olmalı.pc de oyunu açarken aoc dosyasını yükleyemedi diye hata veriyor aynı dosya içine ikisinide eklememe rağmen sorunu çözemedim konu hakkında bilgisi olan var mıdır
Yaptım fakat değişen birşey olmadıParmağınızla ekranda sağ sol yapın veya aşağıdan yukarıya kaydırın
Dostum yapabildin mi? Ayni problem bende de var sag sol yukari assagi hepsini yaptim yinede cikmiyorBunlari yaptım ama yine de olmuyor