Bu oyunu biri devam ettiriyordu diye biliyorum yani şöyle diyeyim 2.si çıkacaktı ne oldu bilgisi olan varmıdır
Eyvallah dostum sağolasın bilgi içinBu oyunun devamı gelmeyecek malesef, belki çok ilerde yapımcı gaza gelirse devam ettirebilir.
Oyunun devamını yapıyoruz diye zıplayan 1-2 göt oğlanı var, yaptıkları tek şey karakter görsellerini kopyalayıp alakasız bir oyun çıkartmak. Onların yaptığı işte anca amatör eğlendirir. Kısacası bu oyunu unut.
Annesi kalp krizi geçirdi ondan sonra haber alınamadı zor usta zorÇok sağlam ve harika bir oyun keşke yarıda bırakmayarak geliştirilseymiş...
Nereden indiriliyor 2.?Oh be sonunda geldi
Öyle bir şey yok bir kişi oyunun ismini kullanarak prim kastı sonrada oyunun isminin farklı olacağının ve hikayesinin de bir bağının olmadığını söylediNereden indiriliyor 2.?
Bir ara indirmiştim bende bilmiyorumNereden indiriliyor 2.?
Annesi kalp krizi geçirdi ondan sonra haber alınmadı yapımcıdanBu oyunu bırakan yapımcı al Bismillah
Böyle bir oyunun yapımını bırakmak için beyinsiz olmak gerekiyor. Yapımı bırakılan yere kadar oynamanızı tavsiye ederim arkadaşlar. Yapımı bırakıldığı halde final yapmış çoğu çerezlik (kısa) oyundan daha güzel.
Çok kötü hissettim beAnnesi kalp krizi geçirdi ondan sonra haber alınmadı yapımcıdan
Çok kötü hissettim be
Umarım annesi tekrar sağlığına kavuşmuştur.
Devamı hiçbir zaman gelmeyecek maaalesef. Yapımı bırakıldı.Çok heycanlı yerde bitmişti devamı ne zaman gelir
Oyun eski olduğu için böyle bir sorun olduğunu sanmıyorum. Ekran kartı sürücülerinizi güncelleyip tekrar deneyiniz. Sorun bilgisayarınızdan kaynaklıdır.Arkadaşlar oyunu bilgisayara indirdim fakat oyun bir süre sonra sahne geçişlerinde sürekli donarak ilerliyor ve art arda birkaç kez tıklarsam oyun çöküyor. Bunun çözümü var mıdır?
Ekran kartınız güncel mi?Arkadaşlar oyunu bilgisayara indirdim fakat oyun bir süre sonra sahne geçişlerinde sürekli donarak ilerliyor ve art arda birkaç kez tıklarsam oyun çöküyor. Bunun çözümü var mıdır?