devamın da yurtta ki kızla ilişkiye gir görevler bitti başka ne var yapılıcakMerhaba;
Oyun gerek grafikleri gerek sahneleri ile iyi. Sadece saat kaçda kimde olacagınıza baglı. Ayrıca uzun bir oyun ve hemen 9 bayan ilede bitmiyor. Alah herkezin mutfagına çarşı pazar versin. Konusu karışık gibi görünsede SAĞOLSUN AOC ekibi tüm oynanış ve kurgusal hileri açmış. İster kasın, işter manuel girin.
Not: Üniversiteye kayıt olunca Oyun bitmiyor aslında yeni başlıyor.
Zevkler ve Renkler. Saygılarım ile...
Discord sunucumuzdaki oyunun rehberine bakabilirsiniz.devamın da yurtta ki kızla ilişkiye gir görevler bitti başka ne var yapılıcak
Discord sunucumuzda oyunun rehberi mevcut. Aynı şekilde bir üstümdeki mesaja bakabilirsiniz size verilen yanıt o olmuş.devamın da yurtta ki kızla ilişkiye gir görevler bitti başka ne var yapılıcak
Uzun zaman geçti üzerinden 2 kere müdür 2 kerede dekana gitmen lazım diye hatırlıyorum görev içabı 2 kerede dekana şantaj yapacaktın.devamın da yurtta ki kızla ilişkiye gir görevler bitti başka ne var yapılıcak
Oyunun rehberine baktınız mı?evde arkadaşımın fotoğarfanı çekmem lazım kitabi okudum diğer kızında fotoğrafını çektim ama evde ki arkadaşımın fotoğarfını çekmeye gelince kameraya tıklıyorum bunu burda kullanamazsın diyor yardımcı olur musunuz
hallletim teşekür ederimOyunun rehberine baktınız mı?
Rica ederim.hallletim teşekür ederim
Android sürümünde hata olduğu için kaldırıldı.Bu oyunun mobil sürümü neden yok acaba
Kardeş oyun TÜRKce ve madem oynamışsın o zaman configleri de biliyorsun demek tir. Gorevleri takip et baya kolay.....Beyler bu oyunu baya önce indirmiştim ama sonra karışık geldiği için silmiştim ama çok içimde kalmıştı oyun. Şimdi tekrar indirmek istiyorum ama yine oyunda bir noktada takılıp kalmak istemiyorum. Türkçe rehber falan var mı bu oyun için ?
Oyunun rehberi discord sunucumuzun türkçe-rehberler kanalın da bulunmaktadır.Beyler bu oyunu baya önce indirmiştim ama sonra karışık geldiği için silmiştim ama çok içimde kalmıştı oyun. Şimdi tekrar indirmek istiyorum ama yine oyunda bir noktada takılıp kalmak istemiyorum. Türkçe rehber falan var mı bu oyun için ?