Oyunu dün indirdim oynamaya basladim. Satici dediginiz normal kamerayi almamiz gereken yerse eger soru sordugunu fark etmedim. Yada konusma kismini atlamaya çalışıyordum o kadinin yanindayken o sirada mi gecti ki acaba. Baska turlu alamiyor muyuz. Sonradan o kadinin yanina cok gittim cunku. ama webcam le alakali birsey cikmiyorSatıcı size 5 soru soruyor onlara doğru cevap verdiğinizde size webcam veriyordu eğer o konuşma açılmıyorsa oyunu ilk zaman indirmiş olabilirsiniz silin tekrar yükleyin.
Telefonunuzun sürümü muhtemelen Android 13. Android 13 ve RenPy motoru arasında halen daha çözülmemiş problemler mevcut oyun motoru yeni güncellemeler aldığında yaşadığınız sıkıntıda çözülecektir.Oyunu indirip dosyalara izin veriyorum ama sürekli gerekli izin verilmedi diyor ne yapmam lazım ?
Canlı yayın programını açıyorsunuz ve kameranız olmadığı için siyah ekranda geçecek ardından sabah kalktığınızda mağazaya gidip kadına tıkladığınızda "Bana WebCam lazım" diye bir seçenek olması lazım eğer yoksa oyunu baga sokmuş olabilirsiniz önceki kayıtlarınıza dönüp yapmayı deneyin.Oyunu dün indirdim oynamaya basladim. Satici dediginiz normal kamerayi almamiz gereken yerse eger soru sordugunu fark etmedim. Yada konusma kismini atlamaya çalışıyordum o kadinin yanindayken o sirada mi gecti ki acaba. Baska turlu alamiyor muyuz. Sonradan o kadinin yanina cok gittim cunku. ama webcam le alakali birsey cikmiyor
Nasıl bir hata alıyorsunuz lütfen ss alarak gösterinizoyun açılmıyor pc
Aynen 13 peki bunun için benim yapabileceğim bir şey var mı ?Telefonunuzun sürümü muhtemelen Android 13. Android 13 ve RenPy motoru arasında halen daha çözülmemiş problemler mevcut oyun motoru yeni güncellemeler aldığında yaşadığınız sıkıntıda çözülecektir.
Oyunu yeniden yükleyip tekrar tekrar deneyebilirsiniz ama kesin bir çözüm değil bu tamamiyle şans eseri bir durum.Aynen 13 peki bunun için benim yapabileceğim bir şey var mı ?
Oyunu ne zaman yüklediniz cihazınıza?Oyunda webcam show açabilmek için akşam olmasını istiyor ama bir türlü akşam saatine gelemiyorum hep gün de kalıyor ne yapmalıyım
Oyunu ne zaman yüklediniz telefonunuza?Oyun ilk sahnede yarıda kapanıyor Android çözüm bilen var mı acaba?
BugünOyunu ne zaman yüklediniz cihazınıza?
İlk oyuna ufak tefek atıfta var ama ilk oyunu oynamadan bu oyuna geçilebilir.anlamak için ilk oyunu oynamak gerekli mi
Aldığınız hatayı ekran görüntüsü alarak gösterirmisiniz?